Connect with us

Problemele PENALE ale lui Costel ALEXE devin tot mai apăsătoare atât pentru ieșeni cât și pentru membrii PNL

Iasi

Problemele PENALE ale lui Costel ALEXE devin tot mai apăsătoare atât pentru ieșeni cât și pentru membrii PNL

Costel ALEXE, Președintele Consiliul Județean își forțează foștii colegi din PNL IAȘI să se afișeze cu el

Unii dintre foștii colegi din PNL Iași ai Președintelui Costel ALEXE, deși sunt extrem de nemulțumiți de evoluția politică a acestuia, consimt în continuare să se afișeze cu acesta la evenimente organizate de către filiala liberală ieșeană.

Motivul? Neoficial, liberalii ieșeni se arată intimidați de atitudinea revanșardă și chiar amenințătoare manifestată de Costel ALAEXE.

Cu un Costel ALEXE predispus la tot felul de combinații de natură infracțională demascate deja în spațiul public, aceste explicații tind să devină credibile. Pe surse, în Iași se discută de „fapte” cu care Alexe i-ar condiționa pe foștii săi colegi, cu diferite implicații în zona legalității.

Costel ALEXE își trage toată FAMILIA în afacerile lui PENALE! Inclusiv propria MAMA

Recent, Alexe i-a adunat cu arcanul pe liberalii ieșeni în localitatea ieșeană Dobrovăț. Gradul de relaxare se poate citi pe fețele participanților!! Comentariile sunt de prisos.

DNA | Al doilea dosar PENAL pentru Costel ALEXE! Președintele CJ IASI este urmărit penal si pentru ABUZ în serviciu!!

În 10.05.2022, procurorii au decis urmărirea penală împotriva președintelui Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, într-un al doilea dosar penal.

Costel ALEXE și-a implicat cu bună știința propria SORA în activități ILEGALE!?! Cum beneficia FINANCIAR Adina Gianina DURA de activitatea PARLAMENTARĂ a fratelui său

În același dosar, DNA a început urmărirea penală împotriva a doi angajați ai CJ Iași – Radu Gabriel Apetrei, șef Serviciu resurse umane și salarizare, pentru infracțiunea de complicitate la abuz în serviciu, în formă continuată, și Vlad Corneliu Baba, consilier la cabinetul președintelui Consiliului Județean Iași, detașat ca manager  interimar al Școlii Populare de Arte „Titel Popovici” Iași, pentru complicitate la abuz în serviciu, tot în formă continuată.

 


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Iasi

Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top