fbpx
Connect with us

Procuror ieșean, investigat pentru acuzații de VIOL după ce dosarul a fost în mod suspect ÎNCHIS. Parchetul General a decis să reia ancheta

viol 123 2 1000 - News Moldova

Iasi

Procuror ieșean, investigat pentru acuzații de VIOL după ce dosarul a fost în mod suspect ÎNCHIS. Parchetul General a decis să reia ancheta


Se solicită redeschiderea urmăririi penale în cazul lui Constantin Daniel Bosînceanu, fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni, acuzat de violarea unei minore de doar 14 ani

Potrivit informațiilor de la Dezvăluirea.ro, în pofida probelor evidente, dosarul a fost închis de către procurorul Iulian Ispir de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași. Drept urmare, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât să reia ancheta.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PSD de Iași, Vasile CÎTEA: „Acești oameni sunt cei care, adesea în liniște, susțin întreaga societate, iar stânga aduce cu ea un angajament real față de nevoile și aspirațiile lor”

În dosarul înregistrat sub numărul 735/45/2023 la Curtea de Apel Iași, procurorii solicită judecătorilor să aprobe redeschiderea urmăririi penale. În cazul în care cererea va fi acceptată de către magistrați, investigația va începe de la zero. În acest context, Constantin Daniel Bosînceanu riscă să își piardă, cel puțin temporar, statutul de magistrat.

Dacă va fi inițiată acțiunea penală împotriva sa, acesta va fi suspendat. Bosînceanu a condus recent Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni, iar în momentul în care a comis fapta abominabilă, deținea funcția de prim-procuror. Conform unor surse judiciare, în dosar există și interceptări telefonice în care Bosînceanu își recunoaște vina.

News Moldova îți recomandă și ...   Verdictul specialiștilor privind procesul de reastaurare al Bojdeucii lui Creangă: "Lucrările au fost realizate cu materiale autentice din epocă, evitând utilizarea unor elemente contemporane străine contextului istoric"

A încercat să împiedice minora să depună plângere penală

Conform aceleiași surse, Bosînceanu a făcut tot posibilul să împiedice minora și părinții săi să depună plângere pentru viol. Părinții fetei sunt din Prisăcani și sunt rude apropiate cu Bosînceanu. Acesta a atras-o pe fată într-un apartament pe care îl deținea în Iași, solicitând părinților permisiunea ca minora să vină să facă curățenie în locația respectivă. Aici, fata a fost violată și a rămas însărcinată. Bosînceanu a forțat-o să facă un avort în mod clandestin.

News Moldova îți recomandă și ...   Panouri fotovoltaice pe TATAMI SEVEN, prima clădire rezidențială a grupului IULIUS


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top