fbpx
Connect with us

Reacție DURĂ a IEȘENILOR la adresa președintelui CJ Iași, Costel ALEXE! „Alături de Dragnea ii este locul bam, bam”

Reacție DURĂ a IEȘENILOR la adresa președintelui CJ Iași, Costel ALEXE! „Alături de Dragnea ii este locul bam, bam” - News Moldova

Iasi

Reacție DURĂ a IEȘENILOR la adresa președintelui CJ Iași, Costel ALEXE! „Alături de Dragnea ii este locul bam, bam”


În urma materialului publicat de ”NEWS MOLDOVA intitulat ”DNA a CONFIRMAT: Președintele CJ IAȘI, Costel ALEXE are un NOU dosar la DNA, ieșenii au reacționat dur la adresa președintelui Consiliului Județean Iași, Costel ALEXE.

CITEȘTE AICI:

DNA a CONFIRMAT: Președintele CJ IAȘI, Costel ALEXE are un NOU dosar la DNA

În urma materialului publicat de ”NEWS MOLDOVA” intitulat Noi DATE de natură PENALĂ la adresa președintelui CJ IAȘI, Costel ALEXE!? Procurorii DNA, confirmă: ALEXE a folosit oamenii de la APELE ROMÂNE în interes PERSONAL”,  Direcția Națională Anticorupție (DNA) a confirmat, faptul că Serviciului Teritorial Iași anchetează modul în care mai multe utilaje ale Direcției Ape Prut au fost folosite pentru lucrări la ranch-ul deținut în localitatea ieșeană Sculeni de către liberalul Costel ALEXE și familia sa.

”În dosarul la care faceți referire, aflat pe rolul Serviciului teritorial Iași, se efectuează acte de urmărire penală in rem (față de faptă) iar, în acest moment, alte date nu pot fi comunicate public deoarece informațiilor le sunt incidente art. 12 alin.1 lit. e) și f) din Legea 544/2001”, au transmis procurorii DNA ca răspuns la întrebarea dacă pe rolul instituției este înregistrat un dosar referitor la folosirea de echipamente ale Administrației Bazinale de Apă Prut-Bârlad pentru lucrări pe un teren deținut de o firmă privată în localitatea ieșeană Sculeni.

CITEȘTE AICI:

Noi DATE de natură PENALĂ la adresa președintelui CJ IAȘI, Costel ALEXE!? Procurorii DNA, confirmă: ALEXE a folosit oamenii de la APELE ROMÂNE în interes PERSONAL

IEȘEAN: ”Bam, bam trebuie să răspundă pentru ce a distrus”

În urma materialului apărut în publicația ”NEWS MOLDOVA”,  ieșenii au reacționat dur la adresa președintelui CJ Iași, Costel ALEXE.

Ieșenii îl acuză pe ALEXE că seamănă cu un adevărat PSD-ist și că averea pe care o are trebuie confiscată de urgență. 

Ironiile nu au întârziat să apară, astfel, ieșenii nu îi mai spun președintelui pe nume, ci îl intitulează ”Bam, Bam”, după ce ALEXE a folosit expresia ”Bam, bam, bam” în timp ce citea titlul unui proiect în limba engleză în cadrul ședinței de CJ.

Reamintim că ALEXE  s-a poticnit când a încercat să citească de pe foaie numele în engleză al unei asociații în care CJ Iași este membru fondator – Asociația ATRIUM Arhitecture of Totalitarian Regimes of the 20th Century in Europe and Urban Memory. 

Petronela Cobrea – E PSD-dist cumva? Ce țeapă și – au luat votanții pnl! Ha, ha, ha!!!
Sauca Bilba- Alături de dragnea ii este locul “bam, bam”
Gheorghe Rada – Asta nu e PENAL -dupa gandirea lui Jowa si a galbiorilor ? Nimic de primarul galbejit care a amenintat politia ? Tupeul ti-l da asocierea la gasca de mafioti.
Maria Septembrie- Sa-i scoata la lumina toate dosarele de coruptie si sa-l ascunda dupa gratii pt.un timp.
Alexandrina Luca- confiscarea averii furate de la bietii romini
Carmen Lacramioara Oghinciuc- Si a zburat din fotoliu de mare sef sau încă nu?!
Laurentiu Blanita- Procesele pe când? În 2070?
Dorina Carp- Ghinion, luat averea și la pușcărie cu el, și toată gașca lui săi tina de urit acolo.
Gheorghe Tugui- Nu merita acești hoți nici aerul din tara sa l respireReacție DURĂ a IEȘENILOR la adresa președintelui CJ Iași, Costel ALEXE! „Alături de Dragnea ii este locul bam, bam” - News Moldova
Vasile Cristea- La cît se fură sau mai știu eu ce,mi se pare normal să aibă dosare penale .
Aurel Zama- Un excroc merita dus in fata plutonului de Executie
Elena Mardar- Da si nu se l a inhatat nimeni el fura in continuare linistit!??
Olga Plian- Asta au moștenit de la PSD stapin ca la el acasă totul i se cuvine
Nicu Padurariu- BURGHEZIA COMUNISTĂ IN COLABORARE CU JUSTIȚIA CORUPTĂ DIN ROMÂNIA FORMEAZĂ UN CUPLU SCUT ÎN PROTEJARE INFRACTORILOR CARE PROVIIN DIN POLITIC CONDAMNAȚI
SÎNT SĂRACI
Gabriel Federovici- Alo, Orban se aude, cand il dai afara pe bam- bam sau ca la Fenechiu aștepți sa-l salte politia din birou.
Aurora Samsonescu- Dosare peste dosare si nimic concret praf in ochii prostilor ei ramin cu averea si noi cu saracia
Minciu Catalin- Condamnările pentru dosare si confiscarea averilor, si lăsați să muncească de la sapă nu e nici unu, când ies tot au averi
Emil Iloaia- La pușcărie cu confiscarea averii a tablagiul ui Alexe
Achitei Maria- De ce mai ocupa această funcție?
Damaschin Maria- Afara din funcție, cum poți ține în funcție un penal cum este el . Toți de la putere ne-au mințit până și președintele țării ,imposibil sa nu fi știut că morții de covid sunt cu totul mult mai mulți . Au făcut și fac genocid din lipsa de tratament antiviral că nu au în farmacii să se trateze tot poporul . Ei de fapt iau ascuns pe acei care au fost vaccinați și au murit !
Ionel Frunza- Și chiar credeți că va fi judecat și condamnat la pușcărie cu executare? Parsivii și excrocii se protejează reciproc, deci…
Doina Bratanovici- Sa tot fie ca e de unde, a avut timp sa faca de toate pt. inavutire
Loanca Ionel- Un gunoi un jeg ordinar care a confundat Iasul cu tarlaua lui tatsu….la pripon
Mihai Dorin – Cine îl mai tine in brațe? Urmează cheresteaua?
Dumitru Zegan- Dacă păzeai pădurile poate te mai furișai, dar așa? DNA o să te ia!
Eugeniu Sociu- D.N.A. este în campanie de promovare a activității lor. Dosarul lui ministrului Alexe zis și ministrul taba, se misca doar dacă are unda verde de la Cotroceni , adică după 4,5 ani….
Vasile Apetri – DNA face dosare și doar atât… Faptele pentru care s-a ajuns la întocmirea lor rămân doar între filele lor, el și toți ceilalți mafioți-politici continuă nestingheriți acumularea de averi iar majoritatea populației nu se poate descurca ajungând de obicei la soluția emigrării…
Alexandrina Luca – de ce mai sta in funcții de conducere jos la cos
Maria Morosanu- Bam, bam trebuie sa răspundă pentru ce a distrus.
Gyna Gyna- La pușcărie cu ei de ce mai ocupă funcția? Se vede din avion nu se justifica averea.

Ieșenii roagă DNA-ul să intervină cât mai rapid în spețele lui ALEXE: ”Hai DNA! La răcoare cu el!!!!! Mulți, mulți ani!!!”

În același timp, ieșenii îi reproșează lui ALEXE că promisiunile din campania electorală s-a demonstrat a fi doar niște lozinci.
Mihai Mircea- Dat afara din funcție și pușcărie nu la domiciliu
Valy Dumitriu- Hai DNA rezolvă dosarul Alexe mult iubitul alesul Ieșenilor.
Ciubotaru Costica- LA JILAVA CE MAI AȘTEPTAȚI SĂ FUGĂ DIN ȚARĂ????
Bahrin Ionel – La răcoare cu el!!!!! Mulți, mulți ani!!!
Nina Cernit- Si cate inca mai are si ce folos …
Constantin Botezatu- Are dosare cit ptr, familia sa intreagâ intrebare?Cind DNA le solutionati ca acest infractor corupt C, Alexa sâ plâteascâ ptr,cit a furat și a distrus România ?
Ionel Cojocaru- Tilharule mai tii minte lozinca ta din campanie ? TOTI Împreună )JIGODIE nu ai furat cu mine ai furat cu gălbejitul (alt hot cu acte) Chirica acum împreună cu gălbejitul la Dr. Vicol știți voi unde
Mihai-Liviu Macoviciuc- Și mai este în funcție?

Își va da demisia Costel ALEXE?

Sisizăm în cazul tânărului politician Costel ALEXE, pe lângă implicațiile constante în activități de natură penală și o doză mare de IPOCRIZIE!

Alexe este cel care a acuzat ani la rând conducerea Consiliului Județean Iași de furturi și activități de natură penală și iată că, timpul a demonstrat că, în cazul său, se aplică vechiul proverb românesc: HOȚUL STRIGĂ HOȚII!!

CITEȘTE AICI:

Se AGRAVEAZĂ progresiv situația PENALĂ a Președintelui CJ IAȘI! Are în vedere ALEXE retragerea din funcția PUBLICĂ?


Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top