fbpx
Connect with us

Reacție DURĂ a IEȘENILOR la adresa președintelui CJ Iași, Costel ALEXE: ”Wăiii ȚĂRANE restituie TABLA. Ți se apropie FUNIA de PAR”

Reacție DURĂ a IEȘENILOR la adresa președintelui CJ Iași, Costel ALEXE: ”Wăiii ȚĂRANE restituie TABLA. Ți se apropie FUNIA de PAR” - News Moldova

Iasi

Reacție DURĂ a IEȘENILOR la adresa președintelui CJ Iași, Costel ALEXE: ”Wăiii ȚĂRANE restituie TABLA. Ți se apropie FUNIA de PAR”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Reacții extrem de dure ale ieșenilor la adresa președintelui CJ Iași, Costel ALEXE

Reacție DURĂ a IEȘENILOR la adresa președintelui CJ Iași, Costel ALEXE: ”Wăiii ȚĂRANE restituie TABLA. Ți se apropie FUNIA de PAR” - News Moldova

În urma materialului publicat de ”NEWS MOLDOVA intitulat ”Costel ALEXE și-a implicat cu bună știința propria SORA în activități ILEGALE!?! Cum beneficia FINANCIAR Adina Gianina DURA de activitatea PARLAMENTARĂ a fratelui său”, ieșenii au reacționat dur la adresa președintelui Consiliului Județean Iași, Costel ALEXE.

CITEȘTE AICI:

Costel ALEXE și-a implicat cu bună știința propria SORA în activități ILEGALE!?! Cum beneficia FINANCIAR Adina Gianina DURA de activitatea PARLAMENTARĂ a fratelui său

IEȘEAN: ”Waiii țarane restituie tabla. La pușcărie”

În urma materialului apărut în publicația ”NEWS MOLDOVA”,  ieșenii au reacționat dur la adresa președintelui Consiliului Județean Iași, Costel ALEXE.

Ieșenii îl acuză pe ALEXE că seamănă cu un adevărat PSD-ist și că averea pe care o are trebuie confiscată de urgență: ”Toată familia la pușcărie cu ei și confiscat toată averea”

Totodată, ieșenii au mai ținut să sublinieze că la alegerile din septembrie 2020 au făcut o mare greșeală votând la conducerea județului și municipiului Iași ”doi bandiți”: ”ALEXE ȘI CHIRICA 2, BANDIȚI. BRAVO IEȘENII!!! A-ȚI ALES BINE!!!”

Printre comentariile lăsate de ieșeni, majoritatea îi cer demisia din fruntea Consiliului Județean Iași lui Costel ALEXE: ”Oare cat îl mai suporta ieșenii? Demisia hoților penali rușine.!”

Costica Florescu – Waiii țarane restituie tabla.

Vasile Craciun- La pușcărie

Gica Leustean – ALEXE ȘI CHIRICA 2, BANDIȚI. BRAVO IEȘENII!!! A-ȚI ALES BINE!!!

Vasile Craciun- Aveau grija PSD. Iaca ce pățiți PNL și USR. Cât au stat romanii în case voi v-ați ocupat cu furatul

Voinita Panciuc- Asta fac toți, mizerabil!!!

Jeny Laurentiu Nita Jeny- ALEX HOȚILOR SĂ FIE RUȘINE MARE SI MAI PROȘTI POLITICI MINCINOS FOARTE MARE

Munteanu Loreta- Un mizerabil mincinos si hot!

Laurentiu Blanita- E, acum și doamna se dă deadura cu frățiorul!

Ionel Gherasim- PSD ul sub acoperire

Ge H Asavei- La pușcărie englezule! Ai intrat în politică rupt în cur de sărac și pleci putred de bogat !

Maria Panainte –  Banii nu aduc fericirea și tote se plătesc pe lumea asta

Angi Solo- La pușcărie toți escrocii

Mihai Mircea- Și cretinul ăsta legat 20 de ani pușcărie confiscată averea cu tot neamu lui

Mihai Tugui- Toată familia la pușcărie cu ei și confiscat toată averea

Elena Sandu – ,,M-AI LĂSAȚI ,LOCURILE CĂLDUȚE ,ȘI PENTRU COPII NOȘTRI CA SUNT ÎNVĂȚAȚI ,AU FACULTATE ,AU LICENȚĂ, AU MAȘTERAT, NU VA M-AI BĂGAȚI RUDELE FĂRĂ NICI O ȘCOALĂ , ȘI FĂRĂ EXAMEN ‘”!

Emilia Mazare- Demisia hoților penali rușine.!

Achitei Maria- Fără pic de bun simț Rusineeeeeee

Maria Septembrie- Oare cat il mai suporta iesenii?La puscarie cu tot neamul lui.

IEȘEAN: ”Dupa cum vad eu, coane costel (DA,CU MINUSCULE!), ti se apropie funia de par !CU SIGURANTA! ATENTIE MARE, DECI”

Ieșenii îl aseamănă pe Costel ALEXE cu președintele CJ de la Neamț, Ionel ARSENE, declarând că președintele CJ Iași a aplicat aceeași tactică PSD-istă de la Neamț și la Iași, din momentul numirii: ”MARE NEMERNIC ACEST ALEXE! ÎMPREUNĂ CU UN ALT CIUMAT NEMERNIC, ARSENE, DIN NEAMȚ, AU PRĂDUIT BANUL PUBLIC CA ÎN CODRU. CHIAR NU POT FI TRAȘI LA RĂSPUNDERE ACESTE JAVRE???”.

Cetățenii județului și municipiului Iași, solicită DNA -ului și DIICOT-ului să se sesizeze imediat în cazul lui ALEXE motivând că ”Acest borcanos trebuie sa stea la pușcărie cu toate neamurile nu este tara lui am trecut și eu prin zona de unde atitia bani și atita avere”.

În același timp, ieșenii îi subliniază lui ALEXE că i se apropie sfârșitul politic și administrativ de la Iași: ”Dupa cum vad eu, coane costel (DA,CU MINUSCULE!), ti se apropie funia de par!” .

Dorica Ciocirlan- Dupa cum vad eu, coane costel (DA,CU MINUSCULE!), ti se apropie funia de par !CU SIGURANTA! ATENTIE MARE,DECI !

Andrei Daviar- MARE NEMERNIC ACEST ALEXE! ÎMPREUNĂ CU UN ALT CIUMAT NEMERNIC, ARSENE, DIN NEAMȚ, AU PRĂDUIT BANUL PUBLIC CA ÎN CODRU. CHIAR NU POT FI TRAȘI LA RĂSPUNDERE ACESTE JAVRE???

Nicu Balauntescu- Asa fac toti de la toate partidele ,nu e ceva nou.

Octavian Ciobanu- Dacă e adevărat, atunci să suporte consecințele.

Gheorghe Tugui- Acest borcanos trebuie sa stea la pușcărie cu toate neamurile nu este tara lui am trecut și eu prin zona de unde atitia bani și atita avere

Mihai Ungureanu- CUM DE MAI ESTE LIBER HOȚUL ĂSTA NENOROCIT ?…

Dan Ignat – Democratie ? Wou ! Pana aici ! VREAU DOSARUL REVOLUTIEI … scos de la naftalina … tovarasi !!! Glumeam ! Nu scoateti nimic ! Stiu ca NU a fost revolutie , ci o crima cu premeditare fata de POPORUL ROMAN !!!

Constantin Botezatu- Avea și ea nevoie de bani, deci curge bani in beci!

Constantin Botezatu- DNA DIICOT urgent la PUȘCÂRIE farâ multâ ezitare acum!

Didina Manole- HOTIIIIIIIIII TRĂDĂTORII MINCIUNOŞI ROMÂNIEI SUNT

Reamintim că președintele CJ IAȘI, Costel ALEXE se află sub control judiciar într-un dosar instrumentat de DNA!

VEZI AICI:  

Costel ALEXE nu scapă de DNA! Magistrații IEȘENI i-au respins DEFINITIV cererea și au prelungit CONTROLUL JUDICIAR cu 60 de ZILE

VEZI AICI:  

Potrivit procurorilor DNA, pe 6 aprilie 2020, Costel ALEXE, în calitate de ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor, ar fi pretins 22 de tone de tablă de la conducerea Combinatului Siderurgic Galați, în schimbul alocării cu titlu gratuit unor certificate de emisii de gaze cu efect de seră precum și monitorizarea măsurilor luate de către conducerea combinatului în vederea închiderii unui depozit de deșeuri neconforme.

Valoarea foloaselor primite drept mită de către Costel Alexe se ridică la aproape 100.000 de lei.

HOȚUL strigă HOȚII! DNA arată că președintele CJ IAȘI, Costel ALEXE este un PERSONAJ certat cu LEGEA


Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top