fbpx
Connect with us

Reeducarea funcțională a ciclului de mers prin tehnologie robotizată ANDAGO, la ARCADIA

Iasi

Reeducarea funcțională a ciclului de mers prin tehnologie robotizată ANDAGO, la ARCADIA


Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia este cea mai complexă soluție din Europa pentru recuperarea medicală a pacienților cu afecțiuni neurologice, ortopedice, cardiovasculare, pneumologice sau reumatologice

Principalele elemente distinctive includ tehnologia robotizată de ultimă generație, echipa medicală cu experiență internațională și capacitatea extinsă de internare, în rezerve cu un înalt grad de confort.

Andago este un cadru de susținere robotizat, utilizat în reeducarea funcțională a mersului. Un instrument versatil pentru antrenamentul la mers direct pe sol, Andago face legătura între momentul reeducării mersului într-un sistem de tip lokomat pe un covor rulant și mersul liber. Este un instrument ideal pentru a ajuta pacienții să se pregătească pentru viața de zi cu zi.

News Moldova îți recomandă și ...   Percheziții la Neamț, Iași și Galați, în locuințele a 19 suspecți acuzați de înșelăciune și falsificare de monedă

Dispozitivul utilizează tehnologia robotică mobilă și urmărește fiecare mișcare a pacientului, oferindu-i în același timp libertate de mișcare, printr-o susținere dinamică a greutății corporale. Antrenamentul mersului este intensiv. Terapeuții pot selecționa diferite moduri și parametri multipli de antrenament, pentru a ajusta provocarea și pentru a oferi o terapie graduală, adaptată nevoilor fiecărui pacient.

Suportul independent al greutății corporale stânga-dreapta de la Andago permite o deplasare laterală adecvată a greutății, o componentă crucială în terapia mersului și a echilibrului. Susținerea asimetrică a greutății corporale poate fi utilizată pentru a crește reacțiile posturale în cazul pacienților cu deficiență funcțională asimetrică.

News Moldova îți recomandă și ...   Raport de mediu, necesar pentru avizarea lucrărilor la Parcul Industrial din Holboca

Cu sistemul Andago, în Spitalul de Recuperare Medicala Arcadia, reeducarea funcțională a ciclului de mers se realizează în deplină siguranță pentru pacient și terapeut datorită unui mecanism special de protecție împotriva căderii. Astfel, pacienții se antrenează în siguranță, iar terapeuții analizează continuu rezultatele, creează și mențin o terapii optim provocatoare.

Dispozitivul poate fi folosit în terapie pentru orice patologie care determină un ciclu de mers disfuncțional; de la accident vascular cerebral și paralizie cerebrală până la artroze și proteze sau orice patologie ce necesită o descărcare a membrului inferior.

News Moldova îți recomandă și ...   Mesajul Primarului comunei ȚUȚORA, județul IAȘI, Cristinel ALBU, transmis cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia este parte din Rețeaua Medicală Arcadia și este dedicat reabilitării funcționale și creșterii calității vieții pacienților, prin obținerea unui grad cât mai extins de autonomie. Programele de recuperare sunt adaptate perfect nevoilor fiecărui pacient, în funcție de diagnostic și de stadiul de evoluție al afecțiunii.

Pentru informații și programări, pacienții la dispoziție numărul 0232 920, Call Center Arcadia.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top