fbpx
Connect with us

„Săptămâni cu porți deschise” la USV Iași 02 – 06 octombrie 2023 și 23 – 27 octombrie 2023

concurs-de-solutii-arhitecturale-la-usv-iasi:-o-cladire-laborator-va-fi-transformata-in-muzeu

Iasi

„Săptămâni cu porți deschise” la USV Iași 02 – 06 octombrie 2023 și 23 – 27 octombrie 2023

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) a stabilit printr-o Hotărâre a Consiliului de Administrație două perioade de tipul „Săptămâna porților deschise”, în care elevii din învățământul preșcolar primar și gimnazial pot vizita obiectivele instituției

Astfel, în perioadele de 02 – 06 octombrie 2023 și 23 – 27 octombrie 2023 elevii și preșcolarii, coordonați de cadre didactice, sunt așteptați la USV Iași, în locații precum Ferma Didactică „Vasile Adamachi” sau Muzeul de Anatomie „Prof. univ. dr. Vasile Coțofan”.

USV Iași menține „Porțile deschise permanent” pentru toți liceenii care doresc să fie informați cu privire la importanța studiilor în domeniul securității și siguranței alimentare, la posibilitatea de a deveni studenți ai unei universități dinamice, cu un campus foarte bine organizat, cu multiple facilități pentru învățare, cazare, sport, pentru petrecerea timpului liber, axată și pe numeroase activități complementare celor didactice și de cercetare, cu deplasări în teren, vizite de studiu, cu workshop-uri, întâlniri cu proprietari din zona agribusiness-ului.

Astfel, USV Iași propune liceenilor un „tur universitar“, la solicitarea instituției de învățământ de care aparțin, elevii putând vizita obiectivele importante ale instiuţiei şi primesc informaţii referitoare la oferta academică de la persoane abilitate.

Programul cuprinde manifestări inedite şi captivante, printre care amintim: vizitarea Institutului de Cercetări pentru Agricultură și Mediu, a Fitotronului – camerele climatice, primele de acest fel din România; vizitarea Bibliotecii – una dintre cele mai moderne din spaţiul universitar ieşean; Clădirea TPPA – laboratoare și săli moderne, atelierele de microproducție (mini-făbricuțe de bere, procesare lapte, carne, patiserie/panificație); Muzeul de anatomie – prezentarea exponatelor unice; Baza sportivă: terenuri de fotbal cu gazon artificial şi nocturnă, teren de baschet şi handbal, sala de fitness, teren și sală de tenis.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top