fbpx
Connect with us

Pregătiri masive pentru Sărbătorile de Iarnă la IAȘI! Program festiv pentru 1 DECEMBRIE

- News Moldova

Iasi

Pregătiri masive pentru Sărbătorile de Iarnă la IAȘI! Program festiv pentru 1 DECEMBRIE


Municipalitatea a început decorarea orașului pentru Sărbătorile de Iarnă

Primăria Municipiului Iași a început să facă amenajările specifice Sărbătorilor de Iarnă. Aprinderea iluminatului de Sărbători va avea loc, ca de obicei, de Ziua Națională, pe 1 decembrie, pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, în fața sediului Primăriei Municipiului Iași.

Servicii Publice SA a cumpărat pentru această iarnă circa 700 de brazi în ghivece, care vor fi ornați  și amplasați în toate zonele orașului. De asemenea, 14 brazi mari vor fi decorați și montați pe pietonalul Ștefan cel Mare, Piața Unirii, Parcul Copou, Parcul Expoziției, Păcurari (Mimoza), Tătărași (Oancea), CUG (Rond vechi), Nicolina (Esplanada I), Alexandru cel Bun (Piața Voievozilor) și alte puncte de atracție.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PSD de Iași, Vasile CÎTEA: „Acești oameni sunt cei care, adesea în liniște, susțin întreaga societate, iar stânga aduce cu ea un angajament real față de nevoile și aspirațiile lor”

În premieră, acestora li se vor adăuga 100 de confecții din lemn, în formă de brad, împodobite cu cetină și ornate cu ghirlande luminoase.brazi iluminat sarbatori iarna iasi - News Moldova

Punctele principale de atracție vor rămâne pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, unde vor fi montate și două tuneluri din cetină cu instalații luminoase, și Piața Unirii, deasupra căreia este deja montată o plasă luminoasă. Amenajări specifice de Sărbători vor fi făcute și în principalele ronduri (Podu Roș, Podul de Piatră, Fundație etc.).targul de craciun Iasi 2019 - News Moldova

News Moldova îți recomandă și ...   Un agent de poliție, un psiholog și un cetățean canadian din Iași, printre cei 28 de indivizi reținuți în ancheta privind comercializarea de dispozitive de vapat și produse „edibles”

Firmele contractate de Primăria Municipiului Iași au început să monteze și figurinele și instalațiile electrice de iluminat festiv de-a lungul principalelor artere din zona centrală: pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt (50 de figurine pe stâlpi), strada I. C. Brătianu (11 figurine), strada Gavriil Musicescu (23 de figurine), strada Elena Doamna (14 figurine), bulevardul Carol I (65 de traversări), strada Anastasie Panu (20 de traversări), strada Palat (20 de traversări), strada Sf. Lazăr (20 de figurine), Pasajul Alexandru cel Bun (25 de figurine), Pasajul Nicolina (20 de figurine) și Pasajul Socola (50 de figurine).

News Moldova îți recomandă și ...   Cum a ajuns firma CRISBO Company SRL din Iași, cu ZERO angajați, de la pierderi la o cifră de afaceri de 2.844.313 lei?

O decizie privind organizarea Târgului de Crăciun în condiții de siguranță sanitară va fi luată și anunțată în perioada următoare.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top