fbpx
Connect with us

Se fac demersuri pentru construirea unui Parc Industrial în municipiul Pașcani!

parc industrial iasi pnl - News Moldova

Iasi

Se fac demersuri pentru construirea unui Parc Industrial în municipiul Pașcani!


Consilierii județeni se pregătesc să voteze asupra asumării în domeniul public a unei parcele de teren de 67.400 de metri pătrați. Această inițiativă va fi supusă votului în cadrul ședinței ordinară a Consiliului Județean Iași, care este programată mâine, începând cu ora 10:00

Această suprafață generoasă de teren este localizată în suburbiile din Pașcani și este destinată pentru construcția viitorului Parc Industrial.

Potrivit documentației aferente, procedura de transfer a acestei proprietăți se va desfășura pe baza unui proces-verbal, care trebuie încheiat în decurs de 30 de zile de la data intrării în vigoare a hotărârii corespunzătoare.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PSD, Vasile Cîtea: „Aprobarea cu o largă majoritate a Legii Pensiilor reprezintă realizarea unei priorități fundamentale pentru PSD”

De asemenea, comisia responsabilă cu predarea acestui teren va fi stabilită printr-o Dispoziție emisă de către primarul Municipiului Pașcani.

Un aspect important care trebuie luat în considerare este faptul că CJ Iași va avea obligația de a începe construcția Parcului Industrial pe acest teren într-un interval de 4 ani de la intrarea în vigoare a hotărârii curente.

În cazul în care această condiție nu va fi respectată, terenul va reveni în proprietatea publică a Municipiului Pașcani și va fi administrat de către Consiliul Local al municipiului Pașcani, conform hotărârii adoptate de consiliul local și județean.

News Moldova îți recomandă și ...   Concluziile deputatului ieșean Marius OSTAFICIUC în urma vizitei la Palatul Parlamentului European din Bruxelles


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top