fbpx
Connect with us

Spectacol la Openul de la Iași! Bernabe Zapata Miralles – Hugo Gaston 6-3, 0-6, 4-6, în finală! Cine a câștigat la dublu?

- News Moldova

Iasi

Spectacol la Openul de la Iași! Bernabe Zapata Miralles – Hugo Gaston 6-3, 0-6, 4-6, în finală! Cine a câștigat la dublu?


Francezul Hugo Gaston, în vârstă de 22 de ani și ocupant al locului 137 în clasamentul ATP, a ieșit învingător la turneul de zgură Iași Open, care a fost transmis în direct pe Digi Sport.

În finală, Hugo Gaston l-a învins într-un meci disputat în trei seturi pe jucătorul spaniol Bernabe Zapata Miralles, în vârstă de 26 de ani și ocupant al locului 53 în clasamentul ATP, cu scorul de 3-6, 6-0, 6-4.

Meciul a fost spectaculos și plin de răsturnări de situație, durând două ore și jumătate. În setul decisiv, favoritul principal Bernabe Zapata Miralles a condus de două ori cu break, dar adversarul său a revenit imediat în joc.

Pentru Hugo Gaston, acesta este al șaselea titlu ATP Challenger câștigat în cariera sa, dar primul din acest an. Pentru victoria sa la Iași Open, un turneu de categoria Challenger, Hugo Gaston va primi un premiu în valoare de 16.020 de euro și 100 de puncte în clasamentul ATP.

Bernabe Zapata Miralles va primi un premiu în valoare de 9.415 euro și 60 de puncte în clasamentul ATP. Turneul Iași Open a fost organizat pentru a patra oară.

În finala la dublu a turneului, perechea formată din Boitan și Pavel s-a confruntat cu perechea Barrientos și Qureshi. După un meci intens, perechea Barrientos și Qureshi a reușit să câștige atât primul set, cu scorul de 6-3, cât și al doilea set, cu același scor de 6-3. Astfel, Barrientos și Qureshi au devenit câștigătorii turneului de dublu.

Finala de dublu a început la ora 13:10 și a fost marcată de o competiție strânsă între cele două echipe.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top