Connect with us

Spitalul de Recuperare Medicală ARCADIA, un concept INOVATOR, unic în ROMÂNIA

spitalul-de-recuperare-medicala-arcadia,-un-concept-inovator,-unic-in-romania

Iasi

Spitalul de Recuperare Medicală ARCADIA, un concept INOVATOR, unic în ROMÂNIA

Arcadia – Spitale și Centre Medicale, cea mai mare rețea medicală din Nord-Estul României, va lansa, la începutul anului viitor, Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia, un concept inovator pentru recuperarea medicală a pacienților români și nu numai

Serviciile medicale de recuperare vizează specialitățile de neurologie, cardiologie, ortopedie, neurochirurgie (pre și post intervențional) precum și de pneumologie.

Situat la 10 kilometri de Iași, într-o regiune cunoscută pentru suprafața generoasă de pădure, în comuna Bârnova, spitalul este dedicat pacienților cu afecțiuni post traumatice, musculoscheletale, reumatice, cardiovasculare, neurologice sau respiratorii care au nevoie de recuperare medicală pentru a-și redobândi mobilitatea și capacitatea de a se deplasa și mișca independent.

Situată pe un teren de aproape 20.000 mp, structurată pe 5 nivele, cu o suprafață de peste 6 000 de metri pătrați, clădirea spitalului permite realizarea unui circuit unic pentru o recuperare medicală optimă.

Cu o investiție inițială de peste 10 milioane de euro, Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia este un concept integrat care conține o bază de tratament unică în Europa, cu un open-space de peste 1 500 de mp, dotată cu echipamente de top, tehnologii inovative și robotică de ultimă generație. Pe lângă procedurile personalizate de tratament, Spitalul introduce un nou concept de nutriție și imprimă noi modele de comportament, toate pentru o recuperare complexă a pacienților.

Soluție de recuperare medicală complexă

Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia reprezintă cea mai complexă soluție pentru recuperare medicală din țară și din regiunea Europei de Est, realizată la standarde de excelență și puțin probabil de replicat în următorii 10 ani. Principalele elemente distinctive includ tehnologia robotizată de ultimă generație, echipa medicală cu experiență internațională și capacitatea extinsă de internare, în rezerve cu un înalt grad de confort.

Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia reprezintă o soluție complexă de recuperare pentru pacienții cu afecțiuni post traumatice, musculoscheletale, afecțiuni reumatismale inflamatorii, cardiovasculare, respiratorii, afecțiuni neurologice și neuromotorii.

„Știm că pacienții aleg Arcadia – Spitale și Centre Medicale pentru că înțeleg că au astfel acces la un nou tip de sistem de sănătate, unul care pune nevoile lor pe primul loc. Iar acest lucru înseamnă un program complex și continuu de dezvoltare, pe baza unei strategii pe care o proiectăm în urma analizei atente a pieței serviciilor de sănătate, a inovațiilor în acest domeniu și a semnalelor pe care le primim de la profesioniști și pacienți. Prin acest Spital unic în țară și în regiune oferim o soluție importantă pentru pacienții care au nevoie de recuperare medicală, pentru reintegrarea lor cu succes și pentru o mai bună calitate a vieții”, Dan Fiterman, Director General Arcadia – Spitale și Centre Medicale.

Baza de recuperare integrată este dezvoltată pe baza unui circuit unic și a unor procese personalizate pentru terapii de recuperare în grup, dar și în sesiuni private. De asemenea, sesiunile pot fi realizate și în exterior, pe terasă sau în grădina spitalului, amenajată prin proi


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Iasi

- citeste versiunea e-paper -

Economic magazine Moldova Invest

- Read the e-paper version -

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top