fbpx
Connect with us

Subofițer ieșean, în vizorul judecătorilor pentru acuzații grave de șantaj și tulburare a liniștii publice

militar - News Moldova

Iasi

Subofițer ieșean, în vizorul judecătorilor pentru acuzații grave de șantaj și tulburare a liniștii publice


Un subofițer și-a șantajat partenera dorind să-și îndeplinească fanteziile secrete. Plutonierul major Mircea Bleandă trebuie să dea socoteală judecătorilor pentru acuzații de șantaj, amenințare și tulburare a liniștii publice

Potrivit forțelor de ordine, în perioada 14 mai – 16 iunie 2023, subofițerul care făcea parte dintr-o unitate militară din regiunea Moldovei ar fi amenințat o femeie cu moartea și cu expunerea unor fotografii compromițătoare, care ilustrau acte sexuale între ei.

News Moldova îți recomandă și ...   Grădiniță din Iași, ÎNCHISĂ din cauza riscului de prăbușire. Părinții, anunțați cu doar câteva zile de începerea noului an școlar

„Pe 3 iunie 2023, pe fondul unei stări de ebrietate, în jurul orei 23.18, subofiţerul a deteriorat, cu picioarele şi un cuţit de 18 cm pe care îl avea asupra lui, uşa de la apartamentul victimei.

Acesta a tulburat ordinea şi liniştea publică, ţipând şi aducând ameninţări în faţa victimei şi a soţului acesteia”, a menţionat ieri Codrin Ichim Sîrcu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi, potrivit Dezvăluirea.ro.

News Moldova îți recomandă și ...   Abuzuri șocante la o firmă din Iași: Refugiată din Ucraina exploatată și profesori plătiți ca necalificați

După incidentul în care a fost implicată Poliția pentru a calma lucrurile, bărbatul a fost adus și internat la secția de Psihiatrie. Deoarece încălcase măsura de control judiciar sub care se afla, magistrații au hotărât să-l plaseze în arest preventiv pentru 30 de zile.

Acum, individul care și-a dorit să-și îndeplinească fanteziile ascunse va trebui să-și dea explicații în fața instanței.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top