fbpx
Connect with us

Târg de Artă și Antichități, Festivalul cu Umbrele, printre evenimentele din acest weekend de la Palas Mall Iași

Iasi

Târg de Artă și Antichități, Festivalul cu Umbrele, printre evenimentele din acest weekend de la Palas Mall Iași


Fie că ești un pasionat de istorie și te afli în căutarea unor fragmente de trecut pe care le adaugi la colecția ta ori un fan înfocat al mașinilor, în special al ultimelor modele electrice, la Palas ai parte de un caleidoscop de experiențe pe gustul tău! Caravana Casa Auto revine cu cele mai noi modele, iar Târgul de Artă și Antichități ne transpune în zilele boeme ale trecutului

Parcul Palas va găzdui în acest weekend Festivalul cu Umbrele, ajuns la ediția a VI-a, care este dedicat pacienților cu boala Parkinson. Festivalul susține un proiect în premieră națională – „Tangoterapia și rolul său în recuperarea pacienților cu boala Parkinson”, prin intermediul căruia se oferă ședințe gratuite de tangoterapie pacienților cu această problemă medicală. Sâmbătă și duminică, 24 – 25 septembrie 2022, în parcul Palas vor avea loc ateliere de creație și dezvoltare personală, teatru, dans, spectacol de muzică live, târgul Happydichiseala, dedicat tinerilor artiști, dar și concursuri inedite de lectură, poezie și pictură.

News Moldova îți recomandă și ...   Primăria Comunei Miroslava a obținut finanțarea și pentru cel de-al treilea proiect depus pe Componenta 10 - Fondul local din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR)

Sâmbătă, tot în parcul Palas, în zona patinoarului, va avea loc și Caravana Casa Auto, unde vor fi expuse mai multe modele din gama Mercedes-EQ. Pasionații de mașini se pot bucura de experiența unică la volanul unei mașini 100% electrice până pe 6 octombrie 2022.

Atriumul Palas va fi din nou un „portal” către trecut. Târgul de Artă și Antichități îi așteaptă pe colecționarii de amintiri în perioada 23 – 25 septembrie, cu piese de numismatică, statuete și sculpturi decorative, mobilier mic, bijuterii și multe alte obiecte atinse frumos de trecerea timpului.

News Moldova îți recomandă și ...   Ziua de 24 ianuarie va fi marcată, la Iași de o paradă militară şi depuneri de coroane la monumentul domnitorului Cuza din Piaţa Unirii 

Fire boemă, pragmatică sau artistică, vino la Palas și petrece timp de calitate împreună cu cei dragi ție!


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Iasi

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top