Connect with us

TRAGEDIE în județul IAȘI! 13 persoane RĂNITE într-un GRAV ACCIDENT rutier la LEȚCANI

Iasi

TRAGEDIE în județul IAȘI! 13 persoane RĂNITE într-un GRAV ACCIDENT rutier la LEȚCANI

Astăzi, 04.08.2022, e DN 28 Iași-Târgu Frumos, în apropierea localității Lețcani, județul Iași, a avut loc un accident rutier între un microbuz în care se aflau zece persoane și o camionetă

În urma impactului au fost rănite 13 persoane, dar patru au refuzat să meargă la spital.

„Sunt patru pacienţi transportaţi la Spitalul Sf Spiridon, patru la Spitalul de Neurochirurgie şi unul de 16 ani la Spitalul de Pediatrie. Toţi sunt stabili”, a declarat coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Inspectoratului Situaţii de Urgenţă Iaşi a informat că la locul intervenţiei acţionează trei autospeciale de intervenţie, patru echipaje de prim ajutor, trei echipaje de la SAJ şi echipaje ale poliţiei rutiere, precizând faptul că nu au existat persoane încarcerate.

Pe DN 28 Iași-Târgu Frumos, în apropierea localității Lețcani, județul Iași, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară și un microbuz de transport persoane. Potrivit primelor informații, zece persoane au suferit răni ușoare (4 din autoutilitară, 6 din microbuz), toate sunt conștiente și evaluate medical la fața locului”, a transmis Centrul Infotrafic al Poliției Române.

 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Iasi

- citeste versiunea e-paper -

Economic magazine Moldova Invest

- Read the e-paper version -

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top