Connect with us

Ultima soluție în ERADICAREA corupției: SPITALUL COVID de la LETCANI trece sub conducerea MApN !!!

Iasi

Ultima soluție în ERADICAREA corupției: SPITALUL COVID de la LETCANI trece sub conducerea MApN !!!

Spitalul modular ar fi trebuit deschis astazi, conform anunțului făcut de directorul DSP Iasi, Vasile Cepoi

Deschiderea spitalului a fost însă amânată deoarece s-au descoperit o serie de deficiențe la avertizoarele de incendiu.

In urma analizei pe care am facut-o cu echipa de la MApN am ajuns la concluzia ca deschiderea acestui spital se poate face marti dimineata. Este nevoie de instruirea personalului care vine din diferite unitati medicale. Maine incepe instruirea, se finalizeaza aspectele organizatorice, luni vine si stocatorul de oxigen„, a explicat Vasile Cepoi.

Tenebrele unui sistem mafiot si a unei caracatite a coruptiei, nu are cum sa nu sufoce inclusiv actul medical si lumea medicala per ansamblu, la nivel de infrastructura medicala. Din moment ce noi, la nivelul intregii regiuni, ne tratam la Iasi si ne punem bazele in sistemul medical iesean, nu avem cum sa nu fim interesati de ceea ce se intampla acolo„ este de parere Ion Stefanovici.

VIDEO | Ion STEFANOVICI: „Tenebrele unui SISTEM MAFIOT si a unei CARACATIȚE a coruptiei, SUFOCA actul medical”

Situatia dezastruasa din Iasi se rasfrange nu numai asupra iesenilor, ci asupra intregii regiuni Moldova – atata timp cat marile unitati medicale ale Moldovei sunt conduse de la Iasi si aici vorbim de toate spitalele regionale care deservesc intreaga regiune a Moldovei .

„Observ cum treptat Iasul a devenit un simbol negativ si unicat, o premiera la nivel national sub aspectul faptului ca principalele institutii reprezentative precum Consiliul Judetean si Primaria municipiului sunt conduse de catre doi penali, anchetati in dosare multiple de catre procurorii anticoruptie din cadrul DNA.

Este vorba despre Presedintele C.J. Iasi, Alexe Costel si colegul sau de partid Chirica Mihai, primarul municipiului Iasi „ a arătat redactorul sef al News Moldova, Ion Stefanovici.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top