fbpx
Connect with us

Un bărbat din Iași a fost arestat după ce a spart 7 locuințe

Iasi

Un bărbat din Iași a fost arestat după ce a spart 7 locuințe


Polițiștii ieșeni au identificat un bărbat bănuit de furt calificat în formă continuată

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași și Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Iași, bănuit de furt calificat în formă continuată. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, acesta ar fi pătruns în șapte locuințe din municipiul Iași, de unde ar fi sustras bani și bijuterii, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 120.000 de lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 20 ianuarie a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

La data de 21 ianuarie a.c., polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

La aceeași dată, bărbatul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanța dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top