fbpx
Connect with us

Un bărbat din Iași a fost reținut de jandarmi în timp ce încerca să racoleze ELEVE de liceu pentru VIDEOCHAT

Un bărbat din Iași a fost reținut de jandarmi în timp ce încerca să racoleze ELEVE de liceu pentru VIDEOCHAT - News Moldova

Iasi

Un bărbat din Iași a fost reținut de jandarmi în timp ce încerca să racoleze ELEVE de liceu pentru VIDEOCHAT

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Un individ în vârstă de 38 de ani din Iași a fost surprins de către jandarmi în timp ce aborda de eleve în fața unui liceu, pentru a le covinge să lucreze la un studio de videochat

Jandarmii, aflați în patrulare în apropierea liceului, l-au remarcat pe individ care avea doi câini periculoși cu el, dintre care unul nu purta botniță.

Apropiindu-se, jandarmii au constatat că acesta distribuia pliante de promovare a unui studio de videochat elevele liceului. După verificarea identității în aplicația E-DAC, s-a constatat că bărbatul avea o semnalare pe numele său, motiv pentru care a fost condus la secția de Poliție.

În timpul controlului corporal preventiv, asupra individului s-a descoperit o folie de aluminiu înfășurată, în care era ascunsă o substanță vegetală de culoare brun-verzuie. Pe numele său au fost întocmite actele de sesizare pentru posesie ilegală de substanțe cu efect psihoactiv, iar în plus, a fost sancționat contravențional pentru neconformitatea cu legislația privind câinii periculoși. Aceste detalii au fost comunicate de Jandarmeria Română pe pagina lor oficială de Facebook.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top