Connect with us

Un nou PARC de JOACĂ și-a deschis porțile în localitatea ieșeană Coarnele Caprei! Primarul Mihai ȚIBUCANU: ”Parcul acesta este un semn de NORMALITATE”

Iasi

Un nou PARC de JOACĂ și-a deschis porțile în localitatea ieșeană Coarnele Caprei! Primarul Mihai ȚIBUCANU: ”Parcul acesta este un semn de NORMALITATE”

 Vești bune pentru locuitorii din localitatea ieșeană Coarnele Caprei – un nou parc de joacă și-a deschis porțile

În localitatea ieșeană Coarnele Caprei, cetățenii se pot bucura de un nou spațiu propice relaxării și petrecerii timpului în aer liber.

Este știut faptul că spațiile verzi și parcurile de joacă, ajută la relaxare și purifică aerul încărcat de toxine, astfel locuitorii din localitatea ieșeană Coarnele Caprei se vor putea bucura de un astfel de spațiu.

Potrivit primarului din Coarnele Caprei, Mihai ȚIBUCANU, parcurile sunt un semn de civilizație și un barometru al respectului pe care o primărie îl are pentru locuitori.

Primarul Mihai ȚIBUCANU: ”Parcul acesta este un semn de normalitate, respect și înțelegere pentru cetățeni”

Contactat de jurnaliștii NEWS MOLDOVA, primarul localității Coarnele Caprei, Mihai ȚIBUCANU a declarat că noul parc de joacă a fost inaugurat duminică (11.07-n.r.), iar la inaugurare au participat o mare parte dintre copiii din localitate.

Primarul a ținut să menționeze că un astfel de parc trebuia să existe în localitate de mai bine de zece ani, dar din păcate nu a fost posibil.

Astfel, din momentul în care a ajuns la conducerea primăriei (septembrie 2020), Mihai ȚIBUCANU și-a propus să acorde o atenție deosebită copiilor, școlilor, dar și tradițiilor din localitate.

Noul parc este doar începutul unui mandat plin de proiecte.

”Parcul este doar un semn de normalitate, respect și înțelegere. Un astfel de parc trebuia să avem de ani buni. Cred că sunteți cu toții de acord.  Parcurile sunt un semn de civilizație și un barometru al respectului pe care o primărie îl are pentru oameni. Locuitorii se pot întâlni astfel într-un mediu plăcut.

Nu pe la porți, la terase ori pe niște terenuri numite impropriu parcuri. Parcul este construit din fonduri proprii”, a declarat primarul.

Mihai ȚIBUCANU: ”Voi continua să modernizez centrul comunei și să avem parcuri frumoase ca în orașe

Totodată, primarul a mai declarat că ”niște terenuri cu arbuști, cu mobilier uzat și distrus se numeau impropriu parcuri”.

Mihai ȚIBUCANU a mai declarat că în următorii ani se va implica activ în modernizarea localității Coarnele Caprei deoarece un primar trebuie să fie în slujba oamenilor, a satelor, a comunei.

Niște terenuri cu arbuști, cu mobilier uzat și distrus se numeau impropriu parcuri. Voi continua să modernizez centrul comunei și să avem parcuri frumoase ca în orașe.

Un primar trebuie să fie în slujba oamenilor, a satelor, a comunei. Nimic nu este mai frumos decât să ajut și să văd chipuri fericite.

Pe de altă parte, voi continua să modernizez parcurile. Să aducem comuna în secolul XXI. Cu tot ceea ce presupune o dezvoltare armonioasă. Prea mult timp a pierdut comuna noastră”, a mai subliniat Mihai ȚIBUCANU.

Redactor Șef al News Moldova, moderatorul emisiunii Retrospectiva Săptămânii (https://www.facebook.com/newsmoldovaro/videos ), Coordonatorul PARTENERIATULUI regional pe Moldova între News Moldova și DIGI FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top