fbpx
Connect with us

Un TIR s-a răsturnat pe raza localității ieșene Lețcani și a lovit două mașini. Șoferul pare să fi adormit la volan

accident letcani tir rastoarna giratoriu - News Moldova

Iasi

Un TIR s-a răsturnat pe raza localității ieșene Lețcani și a lovit două mașini. Șoferul pare să fi adormit la volan


Un accident rutier s-a produs în decursul acestei dimineți în apropierea localității Lețcani

Șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu două autoturisme, după care vehiculul său s-a răsturnat. Inițial, tirul a spart parapeții din sensul giratoriu. În urma impactului, una dintre mașini a fost proiectată pe o distanță de peste 100 de metri.

Se presupune că șoferul ar fi adormit la volan. Autoritățile efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

“La data de 08 septembrie curent, polițiștii din Iași au fost alertați prin intermediul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier, petrecut la ieșirea din municipiul Iași spre localitatea Lețcani.

Din primele investigații efectuate la fața locului, se pare că a avut loc o coliziune între un tir și două autoturisme. În urma impactului, tirul a părăsit carosabilul și s-a răsturnat, lovind o schelă pe care se afla un alt vehicul.

O persoană a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Atât șoferul tirului, cât și ceilalți conducători auto au fost supuși testării cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă. Investigațiile sunt în curs de desfășurare”, a transmis IPJ Iași


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top