Connect with us

Unde va fi construit Parcul Industrial PAȘCANI: terenul are aproape 60 ha

Iasi

Unde va fi construit Parcul Industrial PAȘCANI: terenul are aproape 60 ha

La Pașcani va fi amenjat un nou parc industrial. În acest sens Consiliul Județean Iași va prelua de la Primăria Pașcani un teren de aproximativ 60 hectare.

Terenul se află în partea sud-vestică a teritoriului administrativ al Pașcaniului, fiind acum în extravilanul municipiului (suburbia Sodomeni). Suprafața de 579.500 mp are deschidere spre drumul DJ 208L Pașcani – Brătești – Miroslovești, iar amplasamentul se află la limita administrativă dintre Pașcani și StolniceniPrăjescu, și în apropiere de cea cu Miroslovești, conform apix.ro

După preluarea terenului, care va fi decisă în ședința ordinară a CJ de mâine 27 aprilie, administrația județeană va putea face demersurile pentru realizarea documentațiilor tehnice aferente investiției, conform apix. De doi ani, CJ a inițiat un amplu program pentru realizarea de parcuri industriale, localitățile avute în vedere fiind Lețcani, Holboca, Răducăneni, Pașcani, Deleni, Podu Iloaiei și Dumești. Cel mai avansat proiect este la Lețcani, unde lucrările sunt executate în prezent de constructorul Iasicon.

Terenul este amplasat înainte de intrarea în Lețcani, dinspre Iași, și are deschidere la drumul european și la viitoarea autostradă.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Iasi

- citeste versiunea e-paper -

Economic magazine Moldova Invest

- Read the e-paper version -

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top