fbpx
Connect with us

USV Iași a încheiat cu succes admiterea de toamnă

USV Iasi scaled - News Moldova

Iasi

USV Iași a încheiat cu succes admiterea de toamnă


Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) a finalizat cu succes admiterea de toamnă 2023, la studiile de licență și masterat

În zilele dedicate înscrierilor și-au depus dosarele, atât on-line cât și la sediul facultăților, la studiile de licență și masterat aproape 300 de candidați, doar pe locurile bugetate înregistrându-se o concurență de doi candidați pe loc.

Cea mai mare concurența a fost înregistrată la Facultatea de Medicină Veterinară, unde au fost 5,2 candidați pe un loc.

News Moldova îți recomandă și ...   Senatorul USR de Iași Marius Bodea: "​​Iașul poate construi cel mai mare hub școlar din Moldova!"

În top urmează Facultatea de Ingineria Resurselor Animale și Alimentare cu 3,69 candidați pe loc, Facultatea de Agricultură unde la mare căutare au fost specializările din cadrul ingineriei produselor alimentare, agronomiei, managementului și dezvoltării rurale (3,6 candidați pe loc), iar la Facultatea de Horticultură au fost aproape 1,2 candidați pe un loc.

De astăzi, vineri, 8 septembrie sunt programate înmatricularea și semnarea contractelor de studii, proceduri ce vor avea loc până pe data de 12 septembrie.

News Moldova îți recomandă și ...   Sorin Năcuță (PNL): "Peste 100 de milioane de lei vor ajunge în în județul Iași pentru dotarea unităților de învățământ cu mobilier nou, laboratoare de informatică, săli de sport moderne, ateliere de practică sau cabinete școlare"

Programul orar zilnic pentru înmatriculare este 08:00 – 16:00. Conform metodologiei dedicate admiterii,  la încheierea contractului de școlarizare, candidații au obligația de a prezenta dosarul cu acte în original/copie, în funcție de susținerea financiară și locul ocupat, de la buget sau cu taxă.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top