fbpx
Connect with us

USV Iași organizează meditații gratuite pentru elevii de liceu

USV Iași organizează meditații gratuite pentru elevii de liceu - News Moldova

Iasi

USV Iași organizează meditații gratuite pentru elevii de liceu

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) vine în sprijinul elevilor de liceu, oferindu-le meditații gratuite la matematică, chimie și fizică, utile nu numai celor care doresc să urmeze una dintre facultățile USV, ci și celor care se pregătesc pentru susținerea examenului de Bacalaureat

Deși cursurile se adresează în special potențialilor săi studenți, indiferent de facultatea pentru care optează, participanților nu li se solicită niciun fel de angajament față de USV Iași.

Meditațiile la matematică vor fi organizate prin Departamentul de Matematică al USV Iași și se vor desfășura on-site, în perioada 6 aprilie – 8 iunie 2024, în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 9:00 – 11:00, în Amfiteatrul A6, situat în clădirea principală a Universității. Pentru înscrieri, cei interesați sunt rugați să trimită un email la adresa andromeda.patrascu@iuls.ro, cu o serie de informații legate de liceul pe care-l urmează, profilul și alte detalii necesare desfășurării activităților.

În ceea ce privește meditațiile la chimie, acestea vor fi organizate prin Departamentul de Chimie al USV Iași și se vor desfășura în campus, în perioada 13 aprilie – 8 iunie 2024, tot în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 8:00 – 10:00. Pentru înscrieri, tinerii interesați sunt rugați să trimită un email la adresa roxana.tucaliuc@iuls.ro, cu o serie de informații legate de liceul pe care-l urmează, profilul și alte detalii necesare desfășurării activităților. La fel se va proceda și în cazul solicitărilor pentru fizică.

USV Iași a organizat pentru prima dată pregătire la matematică, anul trecut, iar în decursul celor trei luni, orele de meditație la matematică au fost frecventate de peste 120 de tineri din toată zona Moldovei.  „Mesajele pe care le-am primit de la cursanți, după ce au primit notele la Bacalaureat au fost mai mult decât încurajatoare. Au devenit studenți, notele ajutându-i să intre acolo unde și-au propus, iar acest fapt ne-a determinat să reluăm meditațiile și în acest sezon, în Universitate, din luna aprilie. Elevii ne pot urmări și pe canalele online <Matematica stepbystep>, unde propunem rezolvări la posibile subiecte de Bacalaureat”, a transmis asist. univ. dr. Andromeda Cristina Pătrașcu, Departamentul Științe Exacte al USV Iași.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top