Connect with us

VENITURI impresionante la Poliția Locală IAȘI! SALARII + PENSII pentru acești bugetari de LUX

Iasi

VENITURI impresionante la Poliția Locală IAȘI! SALARII + PENSII pentru acești bugetari de LUX

Poliţia Locală  IAȘI este un adevărat refugiu al pensionarilor

Deşi se plătesc salarii de peste 5000 de lei pe lună pentru majoritatea angajaților, foarte multe funcţii de conducere şi de execuţie sunt ocupate de persoane care au pensii speciale de la Ministerul Afacerilor Interne.

Salariile polițiștilor locali, care sunt asimilați funcționarilor sunt stabilite prin lege, însă diferă în funcție de populația fiecărei localități.

Astfel, la Iași, salariul brut lunar al polițiștilor locali diferă în funcție de pregătire și vechime:

  • polițist local, studii superioare, grad debutant – 2.725 lei
  • polițist local, studii superioare, grad asistent – 4.098 lei
  • polițist local, studii superioare, grad principal – 4.576 lei
  • polițist local, studii superioare, grad superior – 5.658 lei

 

Totodată, un director general – grad II al poliției locale încasează lunar 16.349 LEI, în timp ce un director adjunct – grad II încasează 15.974 LEI. Și un șef de birou – grad II ajunge lunar la un salariu 11.211 LEI.

La acesta se adaugă diverse sporuri, cum ar fi cel de hrană sau de îmbrăcăminte. Totodată, unii polițiști locali sunt pensionați din MAI.

IAȘI – municipiul unde polițiștii locali încasează mii de euro și păzesc porumbeii din Piața Unirii

Poliția locală a devenit o mare familie, iar angajările se fac pe bază de carnet de membru și mai puțin pe bază de competență.

De asemenea, pe lângă linia angajărilor stabilită de ”șefi” există și linia arborelui genealogic. Mai exact, în poliția locală ieșeană lucrează mama, tata, fiul, fiica și verișorii.

Cazul Poliției Locale Iași – mulți dintre angajați sunt PENSIONARI

În cadrul Poliției Locale Iași întâlnim mai multe categorii de șefi! În prima linie îi avem pe cei care provin din cadrul Ministerul Afacerilor Interne, având pensie și salariu, ajungând la mii de lei lunar.

Totodată, în cadrul aceleași instituții, întâlnim polițiști locali puși cu gir-ul membrilor propriei familie, membri care la rândul lor lucrează în alte instituții ale statului.

”NEWS MOLDOVA” vă propune o prezentare a salariilor angajaților din Poliția Locală Iași.

Liviu ZANFIRESCU  – șeful Poliției Locale încasează lunar 21.160 LEI

Astfel, conform declarației de avere, directorul general al Poliției Locale, Liviu ZANFIRESCU  încasează un salariu anual de 103.491 LEI din cadrul Poliției Locale. La această sumă, se mai adaugă alți 11.680 LEI pentru norma de hrană și 1.450 LEI vouchere de vacanță.

Totodată, ZANFIRESCU  mai încasează o indemnizație ATOP în valoare de 11.300 lei și o pensie de fost ofițer MAI de 126.000 LEI.

La un calcul simplu, constatăm că șeful Poliției Locale Iași, încasează în total 253.921 LEI anual, asta însemnând o medie lunară de 21.160 LEI.

Soția lui ZANFIRESCU, Doina  ZANFIRESCU este angajată în cadrul Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte, dar nu și-a făcut publice veniturile.

Georgel GRUMEZA – directorul general adjunct

Conform declarației de avere, Georgel GRUMEZA încasează anual  94.028 LEI din cadrul Poliției Locale. Totodată, la aceștia se adaugă 11.776 LEI indemnizația de hrană și alți 103.200 LEI.

La un calcul simplu, constatăm că al doilea om din Poliția Locală Iașeană, încasează în total 209.004 LEI anual, asta însemnând o medie lunară de 17.417 LEI.

Cât câștigă familiile angajate în Poliția Locală –  o întreagă rețea de rubedenii

Familia CUZUC – el polițist, ea inspector în cadrul primăriei Iași

Florin CUZUC este polițist local și încasează anual 52.026 LEI și alți 11.801 LEI indemnizația de hrană.

Totodată, soția lui CUZUC, Daniela CUZUC este inspector în cadrul primăriei Iași și încasează anual 50.484 LEI.

Familia CONSTANTIN – ambii angajați în cadrul Poliției LOCALE

Carmen CONSTANTIN este polițist local  și încasează anual 37.915 LEI. Totodată, Carmen CONSTANTIN mai încasează 12.336 LEI indemnizație de hrană și alți 4.440 LEI din cadrul DGASPC Iași pentru indemnizație de handicap.

Soțul lui Carmen CONSTANTIN activează în cadrul aceleași instituții și încasează anual 33.915 LEI și alți 12.491 LEI indemnizație de hrană.

Familia SANDU – ambii sunt angajați consilieri la Poliția Locală

Ambii soți, Cristian și Doina SANDU, activează în cadrul Poliției Locale Iași.

Cristian SANDU este un personaj cu state vechi în structurile de conducere, ocupând de-a lungul timpului funcțiile de șef la Poliția TF, adjunct la Poliția Municipiului, adjunct al IPJ Iași.

Cristian SANDU încasează anual din cadrul Poliției Locale Iași, 117.246 LEI, iar soția sa Doina SANDU încasează 38.681 LEI.

 Familia PAL – ambii angajați în cadrul Poliției LOCALE

Ambii soți, Marius și Gabriela PAL, activează în cadrul Poliției Locale Iași.

Marius PAL este polițist local și încasează anual 29.938 LEI și o indemnizație de hrană de 12.586 LEI.

Soția sa, Gabriela PAL încasează anual 22.562 LEI și o indemnizație de hrană de 12.481 LEI.

La soții ROȘU întâlnim aceeași situație – ambii angajați la Poliția Locală

Marius ROȘU este polițist local la Serviciul de Pază și Control Acces Transport Valori și încasează anual 33.002 LEI. Totodată, ROȘU are și o indemnizație de hrană în valoare de 12.296 LEI.

Soția sa, Mihaela ROȘU încasează din cadrul Poliției Locale, Serviciul Rutier, 30.035 LEI anual și o indemnizație de hrană de 11.776 LEI.

Alte familii care o duc bine la Poliția Locală Iași

Oana COJOCARU este referent SMRU și încasează anual 33.467 LEI. Totodată, COJOCARU încasează și o indemnizație de hrană în valoare de 9125 LEI și alți 1450 LEI vouchere de vacanță.

Soțul Oanei COJOCARU, Petru COJOCARU activează în cadrul IPJ Iași ca șef birou tehnic, dar nu și-a publicat veniturile.

Totodată, Oana COJOCARU este cumătră cu Ionela ALISTAR!

Ionela ALISTAR  este șef serviciu în cadrul Poliției Locale, de unde încasează anual 72.591LEI, o indemnizație de hrană în valoare de 11.680 LEI, dar și vouchere de vacanță în valoare de 1.450 LEI.

Soțul lui ALISTAR, Dragoș ALISTAR activează în cadrul Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră București, dar nu și-a publicat veniturile.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

To Top