fbpx
Connect with us

Verdictul în cazul cuplului din Iași acuzat de uciderea unei copile

Verdictul în cazul cuplului din Iași acuzat de uciderea unei copile - News Moldova

Iasi

Verdictul în cazul cuplului din Iași acuzat de uciderea unei copile

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Verdictul în privința celor doi îndrăgostiți acuzați de uciderea unei copile! Ionuț Răușanu și Gabriela Pristăviță sperau la alt rezultat! Recent, judecătorii de la Tribunalul Iași au decis să amâne luarea unei decizii în acest caz până la data de 8 septembrie 2023

Potrivit dezvaluirea.ro că cei doi au fost aduși în fața instanței cu câteva luni în urmă. Cuplul de îndrăgostiți din Iași, Mădălina Gabriela Pristăvița și dezvoltatorul imobiliar Ionuț Răușanu, au intrat în atenția investigației după ce micuța Sofia a pierit tragic, lăsată uitată într-o cadă plină cu apă.

Povestea Sofiei a fost din start una excepțională. Ajunsă la spital în brațele mamei, inconștientă, ea aproape că a refuzat să mai lupte pentru viață. Mama copilei a fost destul de reticentă în discuțiile cu medicii. Deoarece decesul unui copil în asemenea circumstanțe trebuie cercetat în detaliu, polițiștii au preluat investigația.

După conversațiile avute cu mama micuței și cu partenerul acesteia, autoritățile au decis că cei doi trebuie să fie reținuți. Aceasta a fost și situația. Mădălina Pristăvița și Ionuț Răușanu au fost în cele din urmă arestați. Cu toate acestea, cei doi au menținut întotdeauna speranța că vor scăpa de acuzații.

Ancheta polițiștilor nu s-a oprit aici. Informații provenind din cadrul investigației au indicat că mama micuței Sofia ar fi agresat-o de mai multe ori în trecut. În plus, se susține că micuța Sofia ar fi fost supusă unor suferințe greu de imaginat. Cu câteva săptămâni înainte de a-și pierde viața, se pare că a fost chiar pusă în mașina de spălat de către propria sa mamă. Mai șocant, aceasta a dat apoi drumul la mașină.

După arestarea lor, cei doi iubiți, Mădălina Gabriela Pristăvița și Ionuț Răușanu, au încercat de mai multe ori să fie eliberați, dar solicitările lor au fost respinse de judecători. De asemenea, cei doi au avut mai mulți avocați care, treptat, au renunțat la acest caz.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top