fbpx
Connect with us

Viceprim-ministrul Republicii Moldova, Vladimir BOLEA, prezent la Forumul Economic Regional „Moldova – Priorități Investiționale în 2023”

viceprim-ministrul-republicii-moldova,-vladimir-bolea,-prezent-la-forumul-economic-regional-„moldova-–-prioritati-investitionale-in-2023”

Iasi

Viceprim-ministrul Republicii Moldova, Vladimir BOLEA, prezent la Forumul Economic Regional „Moldova – Priorități Investiționale în 2023”


Viceprim-ministrul Republicii Moldova, Vladimir BOLEA, s-a numărat printre participanții la Forumul Economic Regional „Moldova – Priorități Investiționale în 2023”, desfășurat la Iași în data de 24 mai

Evenimentul a fost dedicat companiilor private, instituțiilor publice și organizațiilor non-guvernamentale interesate în cunoașterea posibilităților privind accesarea finanțărilor europene și guvernamentale, precum și a suportului tehnic.
Astfel, peste 150 de participanți au profitat de ocazie și au descoperit noi oportunități de extindere a parteneriatelor de afaceri, de îmbunătățire a capacităților și de implementare a proiectelor proprii.
“Am vorbit despre ascensiunea relațiilor economice moldo-române, despre dialogul dinamic între guvernele de la Chișinău și București, determinat de consolidarea relațiilo


Citește articolul integral pe Moldova Invest

News Moldova îți recomandă și ...   Ioan NANI, director general ANTIBIOTICE: "Valoarea investițiilor aferente acestui an va crește cu aprox. 32% față de anul anterior, ajungând la 77,8 milioane de lei"


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top