fbpx
Connect with us

Vrei să vezi cele mai spectaculoase rase de pisici? Vino în acest weekend la Palas, unde are loc WCF International Cat Show!

Palas 03 - News Moldova

Iasi

Vrei să vezi cele mai spectaculoase rase de pisici? Vino în acest weekend la Palas, unde are loc WCF International Cat Show!


Încă nu ai bifat niciun eveniment distractiv cu tematică felină? Dacă te afli în acest weekend la Iași, consideră-te unul dintre norocoșii care au ocazia să vadă WCF International Cat Show, competiția de la Palas care celebrează frumusețea felinelor

Peste 130 de exemplare de pisici, din 20 de rase, vor putea fi admirate în Atriumul Palas, în cadrul unei competiții internaționale, unde iubitorii de animale se vor bucura de două zile pline de concursuri. De la podiumul cu mult îndrăgitele pisici, vino pe esplanada Palas, unde le poți admira și poți afla poveștile cămășilor tradiționale românești cusute de meșteri populari din toate colțurile țării.

News Moldova îți recomandă și ...   Armin van Buuren va mixa, în premieră, la Iaşi!

Palas 01 - News Moldova

În perioada 16-17 septembrie 2023, Atriumul Palas Mall va găzdui cel mai elegant concurs pentru feline, cu un „catwalk” în adevăratul sens al cuvântului. Ieșenii sunt invitați la competiția WCF International Cat Show, unde vor putea să admire peste 130 de pisici din România, Ungaria, Italia, Serbia, printre care se numără și rasele: British Longhair, Minuet Longhair, Persană, Highland Fold, Highland Straight, Maine Coon, Munchkin Longhair, Siberiană, Bengaleză, British Shorthair, Cornish Rex, Exotic Shorthair, Transylvanian, Albastră de Russia, Savannah, Scottish Fold, Scottish Straight și Thai.

News Moldova îți recomandă și ...   Deputatul PSD de Iași, Vasile CÎTEA: „Românii cumpără din ce în ce mai mult cu din ce în ce mai puțini bani. Impactul măsurii PSD asupra prețurilor la alimente”

Palas 04 - News Moldova

Evenimentul are loc în intervalul orar 10:00 – 18:00, iar în prima parte a fiecărei zile va avea loc arbitrajul individual al pisicilor înscrise în concurs, unde fiecare pisică va trece printr-un proces de jurizare, iar cele care obțin cele mai mari punctaje vor participa în finală. În a doua parte a fiecărei zile, curioșii se vor aduna pentru Best in Show, proba în care cele mai frumoase exemplare de feline îi vor impresiona pe cei prezenți cu skillurile lor. Juriul este format din specialiști din Franța, Letonia și Polonia.

News Moldova îți recomandă și ...   Procurorul Daniel Horodniceanu, trimis în judecată după ce i-a certat pe polițiștii care l-au oprit în trafic, își va afla astăzi VERDICTUL

Palas Iasi Targ Ie 05 - News Moldova

Sâmbătă și duminică, esplanada Palas va găzdui  cea de-a II-a ediție a Târgului național „Cămașa tradițională – meșteșug și mod de viață”, eveniment care aduce creațiile tradiționale autentice ale meșterilor populari recunoscuți din județele Cluj, Iași, Botoşani, Brăila, Buzău, Neamț, Suceava, Vaslui, dar și din Republica Moldova. Se vor organiza ateliere de creație interactive, coordonate de meșterii participanți, unde cei interesați de portul popular  vor afla mai multe detalii despre cusutul unei cămăși tradiționale românești.


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top