fbpx
Connect with us

Zilele Recoltei la USV Iași, pe 30 septembrie și 1 octombrie, cu activități perfecte pentru întreaga familie

Zilele Recoltei - News Moldova

Iasi

Zilele Recoltei la USV Iași, pe 30 septembrie și 1 octombrie, cu activități perfecte pentru întreaga familie


Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) organizează ZILELE RECOLTEI, ediția a II-a – expoziție de produse cu vânzare, pe 30 septembrie – 1 octombrie 2023

Peste 60 producători importanți de legume, fructe, preparate alimentare tradiționale și crame celebre se vor reuni cu cele mai gustoase produse, la veritabila sărbătoare a toamnei.

Ieșenii sunt așteptați împreună cu întreaga familie deoarece vor fi organizate ateliere tematice pentru copii. Atelierele vor cuprinde activități de modelare, „face painting”, își vor putea face propriul suc de struguri, organizatorii având în plan și realizarea de ateliere pentru obținerea de must sau aranjamente în dovleci și alte fructe.

News Moldova îți recomandă și ...   O nouă direcție în apărarea lui Mihai Chirica în dosarul "Flux": cazul, preluat de un nou avocat!

„La evenimentul USV Iași din acest an vor fi  peste 60 de standuri în care vor fi expuse legume și fructe de sezon provenite din livezile și culturile locale, preparate alimentare tradiționale realizate de producători din regiunea Moldovei. De asemenea, vor fi prezenți producători de miere, plante aromatice și condimentare, ciuperci, producători și procesatori din carne de pui, porc, vită și pește, producători și procesatori de lapte.

Pe lângă ardei, vinete, gogoșari, morcovi sau alte rădăcinoase, vizitatorii standurilor de la Zilele Recoltei la USV Iași vor avea la dispoziție un sortiment variat de fructe de sezon, de la mere sau pere, la prune și struguri, parte dintre ele produse de studenții noștri”, a transmis prof. univ. dr. Vasile Stoleru, prorector al USV Iași.

News Moldova îți recomandă și ...   Gheorghe NICHITA, la ieșirea din Penitenciar: "Mă voi implica în societate la nivel de opinie publică"

Pentru cei care preferă conservele deja preparate de gospodinele pricepute, oferta include dulcețuri, siropuri și sucuri naturale, zacuscă, dar și o gamă completă de murături tradiționale. Fermierii vor fi prezenți cu brânzeturi din lapte de oaie, vacă, bivoliță și capră, produse după rețete consacrate, dar și unele specialități.

Mai precizăm că intrarea la eveniment va fi liberă, iar parcarea asigurată, în limita celor 600 locuri disponibile

News Moldova îți recomandă și ...   78 de vehicule abandonate din Iași, scoase la licitație pentru VÂNZARE


Continue Reading
You may also like...

OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Iasi

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top