fbpx
Connect with us

Bruce Willis, diagnosticat cu o boală gravă incurabilă! Cum i-a sărbătorit soția ziua de naștere? „Mi-am început ziua plângând”

International

Bruce Willis, diagnosticat cu o boală gravă incurabilă! Cum i-a sărbătorit soția ziua de naștere? „Mi-am început ziua plângând”


Ziua de naștere a lui Bruce Willis, care a împlinit duminică 66 de ani, a fost umbrită de boala care suferă!

Actorul Bruce Willis a împlinit duminică 68 de ani, dar această zi specială a fost umbrită de o veste tristă. Potrivit BBC, soția lui, Emma Heming Willis, a transmis un mesaj emoționant despre starea de sănătate a actorului, care a fost diagnosticat în februarie cu demență.

„Mi-am început dimineața plângând, așa cum puteți vedea după ochii mei umflați. Este important să vedeți toate părțile acestui lucru. Primesc mereu mesaje în care oamenii îmi spun mereu: «Oh, ești atât de puternică. Nu știu cum reușești». Nu am de ales. Mi-aș dori să fiu, mai ales că cresc și doi copii”, a mărturisit Emma Heming Willis, într-un mesaj video publicat pe contul ei de

News Moldova îți recomandă și ...   Afacerist român stabilit în Canada, ÎMPUȘCAL mortal în plină stradă

Din păcate, aceasta nu este prima dată când familia lui Bruce Willis se confruntă cu probleme de sănătate. Anul trecut, actorul a dezvăluit că suferă de afazie, o tulburare a capacității de a comunica, care i-a afectat viața personală și cariera. Din cauza bolii, actorul nu mai joacă în filme, pentru că nu-și mai poate aminti replicile. În 2020, în timpul filmărilor pentru „Elefantul Alb”, ceilalţi actori au povestit că acesta nu ştia de ce se află pe platoul de filmare. Mai mult, el și-a pus colegii în pericol Actorul ajunsese să tragă cu arma fără avertisment, iar replicile i se șopteau în cască.

News Moldova îți recomandă și ...   UE pune accentul pe siguranța energetică! A anunțat termenul de implementare al inițiativei 'Inelul de solidaritate'! - MOLDOVA INVEST

Și Demi Moore i-a urat „La mulți ani”!

Pe lângă soția sa, și fosta sa soție, Demi Moore, a postat imagini emoționante în care actorul apare alături de familia sa, care i-a cântat la mulți ani și i-a oferit o plăcintă. Cei doi au împreună trei fiice și, deși nu mai sunt împreună, au rămas în relații bune de dragul copiilor.

Bruce Willis este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood și este celebru pentru rolurile sale din seria de filme Die Hard, în care l-a interpretat pe John McClane. Din păcate, boala lui îi afectează cariera și viața personală, iar fanii speră că acesta va primi tratamentul și sprijinul de care are nevoie.

News Moldova îți recomandă și ...   Lovitură majoră pentru premierul Olandei, Mark Rutte! Mișcarea Fermier-Cetățean a luat 20% din voturi la alegerile pentru Senat! - MOLDOVA INVEST


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in International

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top