fbpx
Connect with us

Cadavrul lui Prigojin a fost identificat după degetul lipsă! La fața locului i s-a găsit și telefonul!

Cadavrul lui Prigojin a fost identificat după degetul lipsă! La fața locului i s-a găsit și telefonul! - News Moldova

International

Cadavrul lui Prigojin a fost identificat după degetul lipsă! La fața locului i s-a găsit și telefonul!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Potrivit informațiilor furnizate de canalul de Telegram VchK-OGPU, legat de gruparea paramilitară, investigatorii ruși au identificat corpul lui Evgheni Prigojin, după ce au observat lipsa unui deget la una dintre mâini. De asemenea, autoritățile ruse susțin că la locul accidentului avionului s-a descoperit telefonul său.

„O sursă din cadrul Vchk-OGPU a declarat că trupul lui Evgheni Prigojin a fost identificat oficial la morgă, el a fost recunoscut de unul dintre comandanții Wagner. Principalul indiciu a fost absența unui deget. De asemenea, cel de-al doilea lider Wagner, Dmitri Utkin, a fost identificat după înălțime și tatuaje la morgă”, se precizează pe pagina Telegram Vchk-OGPU.

În mai multe înregistrări video cu Evgheni Prigojin se poate vedea că șefului Wagner îi lipsea o falangă de la degetul inelar al mâinii stângi.

În contrast, Dmitri Utkin, comandantul militar al grupului Wagner și fondatorul său, a fost rar prezent în spațiul public și există puține imagini disponibile cu el. Într-una dintre aceste imagini, care este probabil cea mai recunoscută, Utkin apare într-un cadru strâns, asemenea unui portret, și se pot observa două tatuaje la baza gâtului său, care au semnificații legate de simboluri naziste.

O altă sursă de media din Rusia a menționat anterior că telefonul lui Prigojin a fost găsit la locul prăbușirii avionului.

După scurta revoltă a lui Prigojin împotriva guvernului rus în luna iunie, grupul Wagner și-a îndreptat atenția dinspre Ucraina către operațiunile sale în țările africane. Compania de mercenari a fost asociată cu încălcări ale legii în Republica Centrafricană și Mali. Pe 21 august, Prigojin a difuzat ultimul său mesaj video, pretinzând că se află într-o țară africană. Conform Institutului pentru Studiul Războiului într-un raport din 23 august, se presupune că liderul Wagner, Evgheni Prigojin, a călătorit probabil în și din Africa ca urmare a eforturilor armatei ruse de a submina activitățile grupului Wagner în regiune, conform Kyiv Independent.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in International

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top