fbpx
Connect with us

Cadavrul lui Prigojin a fost identificat după degetul lipsă! La fața locului i s-a găsit și telefonul!

prigojin 1 - News Moldova

International

Cadavrul lui Prigojin a fost identificat după degetul lipsă! La fața locului i s-a găsit și telefonul!


Potrivit informațiilor furnizate de canalul de Telegram VchK-OGPU, legat de gruparea paramilitară, investigatorii ruși au identificat corpul lui Evgheni Prigojin, după ce au observat lipsa unui deget la una dintre mâini. De asemenea, autoritățile ruse susțin că la locul accidentului avionului s-a descoperit telefonul său.

„O sursă din cadrul Vchk-OGPU a declarat că trupul lui Evgheni Prigojin a fost identificat oficial la morgă, el a fost recunoscut de unul dintre comandanții Wagner. Principalul indiciu a fost absența unui deget. De asemenea, cel de-al doilea lider Wagner, Dmitri Utkin, a fost identificat după înălțime și tatuaje la morgă”, se precizează pe pagina Telegram Vchk-OGPU.

În mai multe înregistrări video cu Evgheni Prigojin se poate vedea că șefului Wagner îi lipsea o falangă de la degetul inelar al mâinii stângi.

În contrast, Dmitri Utkin, comandantul militar al grupului Wagner și fondatorul său, a fost rar prezent în spațiul public și există puține imagini disponibile cu el. Într-una dintre aceste imagini, care este probabil cea mai recunoscută, Utkin apare într-un cadru strâns, asemenea unui portret, și se pot observa două tatuaje la baza gâtului său, care au semnificații legate de simboluri naziste.

News Moldova îți recomandă și ...   Dacă România n-a avut curajul să le forțeze mâna americanilor pentru programul Visa Waiver, are UE! Viză și taxă de intrare pentru cetățenii din 60 de țări, care vor să vină la noi!

O altă sursă de media din Rusia a menționat anterior că telefonul lui Prigojin a fost găsit la locul prăbușirii avionului.

După scurta revoltă a lui Prigojin împotriva guvernului rus în luna iunie, grupul Wagner și-a îndreptat atenția dinspre Ucraina către operațiunile sale în țările africane. Compania de mercenari a fost asociată cu încălcări ale legii în Republica Centrafricană și Mali. Pe 21 august, Prigojin a difuzat ultimul său mesaj video, pretinzând că se află într-o țară africană. Conform Institutului pentru Studiul Războiului într-un raport din 23 august, se presupune că liderul Wagner, Evgheni Prigojin, a călătorit probabil în și din Africa ca urmare a eforturilor armatei ruse de a submina activitățile grupului Wagner în regiune, conform Kyiv Independent.

News Moldova îți recomandă și ...   Atacul ucrainean asupra portului Novorossiisk din Rusia a dus la oprirea temporară a activității portuare


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in International

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top