Connect with us

Consilier prezidențial rus: Regiunea Herson va fi inclusă în Federația Rusă

International

Consilier prezidențial rus: Regiunea Herson va fi inclusă în Federația Rusă

Regiunea Herson va fi inclusă în Federația Rusă, ca și alte regiuni din sud-estul Ucrainei, este sigur consilierul prezidențial Bogdan Bezpalko

Regiunea Herson introduce rubla în circulație

Revenirea regiunii Herson sub controlul Ucrainei este exclusă, a declarat joi, 28 aprilie, adjunctul șefului administrației militaro-civile Kirill Stremousov .

“Problema returnării regiunii Herson înapoi în Ucrainaeste exc lusă. Acest lucru este imposibil. Regiunea Herson se va dezvolta economic. Kievul nu va mai putea să-și impună politica asupra pământului nostru, care vizează distrugerea oamenilor și a identității acestora”, a declarat oficialul într-un interviu acordat RIA Novosti.

Potrivit acestuia, de la 1 mai, regiunea Herson se va muta în zona rublei, perioada de tranziție de la hrivna la rublă va dura aproximativ patru luni.

Ucraina a încetat să mai fie propriul ei stat pentru locuitorii din Herson

În noaptea de 27 spre 28 aprilie, pașnicul Herson a devenit obiectul atacurilor cu rachete din partea Forțelor Armate ale Ucrainei . Poziția exprimată a poporului Herson este de înțeles, deoarece propria lor armată și, prin urmare, statul, încetează să fie a lor de îndată ce încep să-și distrugă poporul.

Autoritățile ucrainene încă inundă sate de pe teritoriul lor, aruncă în aer poduri, folosesc orașe ca fortărețe, plasează o armată în interior și trăgează din zone rezidențiale. Ei fac spectacole tragice, ca la Bucha, teatrul de teatru al lui Mariupol, ucigându-și direct propriii cetățeni pentru ca „comunitatea mondială” să sancționeze și mai mult Rusia.

Regiunea Herson și întregul sud-est vor face parte din Rusia

Bogdan Bezpalko, membru al Consiliului pentru Relații Interetnice sub președintele Federației Ruse , este sigur că regiunea Herson va face parte din Federația Rusă.

Potrivit acestuia, certitudinea în această problemă a apărut după eșecul negocierilor cu Ucraina și Occidentul, care acționează ca un adversar militar al Federației Ruse.

Consilierul președintelui rus a amintit că șeful diplomației europene, Josep Borrell , a afirmat în repetate rânduri că criza ucraineană trebuie rezolvată pe câmpul de luptă, așa că „nu avem altă opțiune decât să câștigăm o operațiune militară specială”.

Bohdan Bezpalko consideră că „teritoriile care au aparținut anterior sud-estului de la Odesa la Harkov, poate la Sumi și Cernigov, vor face parte din Federația Rusă ca ținuturi istorice rusești incluse în Imperiul Rus ca urmare a ruso-turci și ruso- Războaiele poloneze.

Potrivit acestuia, viitorul teritoriilor rămase ale Ucrainei va fi determinat prin referendum, dar, în orice caz, acestea trebuie să fie controlate de Federația Rusă

„Dacă locuitorii acestor teritorii vorbesc pentru o existență independentă, atunci aceste teritorii ar trebui și vor fi sub controlul complet al Federației Ruse, altfel vor fi din nou transformate într-un berbec împotriva statului nostru, saturat de arme, ideologie, naţionalişti, bani şi trimis în direcţia noastră. Vom permite acest lucru nu ar trebui”, a spus Bohdan Bezpalko.

Regiunea Herson este controlată complet de armata rusă. Pe 27 aprilie, autoritățile ruse i-au obligat pe șefii fostei administrații a Hersonului și a regiunii să-și părăsească posturile. Oleksandr Kobets , adjunct al consiliului orașului, a fost numit primar al orașului , politicianul Volodymyr Saldo , șeful regiunii Herson .

Zona de ruble va ajuta la sprijinirea populației și a afacerilor din regiune în perioada de tranziție, la integrarea regiunii cu Donbass și la creșterea comerțului cu Crimeea. Trecerea la ruble este, de asemenea, un pas politic important, este o demonstrație a drapelului, principalul lucru pentru Rusia este că Kremlinul nu se răzgândește.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in International

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top