fbpx
Connect with us

Francis Ngannou îi cere revanșa lui Tyson Fury

Francis Ngannou îi cere revanșa lui Tyson Fury - News Moldova

International

Francis Ngannou îi cere revanșa lui Tyson Fury

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Francis Ngannou i-a cerut lui Tyson Fury să-i acorde revanșa după înfrângerea controversată pe care a suferit-o în partida disputată în octombrie anul trecut

Ngannou a afirmat că nu își dorește să joace cu învingătorul partidei Tyson Fury – Oleksandr Usyk, deoarece singurul său scop este să-și ia revanșa în fața britanicului.

Francis Ngannou a fost învins în octombrie 2023 de Tyson Fury, după ce doi dintre arbitri i-au acordat victoria britanicului și doar unul lui. Ngannou l-a trimis la podea pe Fury în repriza a treia, iar mulți au considerat că ar fi fost câștigătorul de drept.

Inclusiv Ngannou a afirmat acest lucru, iar acum așteaptă ca Fury să fie de acord să-i ofere revanșa, undeva spre finalul acestui an. “Nu mă interesează câștigătorul dintre Tyson Fury și Oleksandr Usyk. Eu îl urmăresc doar pe Tyson. Îmi datorează o luptă. Chiar nu-mi pasă cine va câștiga între Usyk și Fury. Eu vin după Tyson! Câștigă sau pierde, îl vreau pe Tyson!”, a afirmat Francis Ngannou, conform Yahoo Sports.

Până să primească o revanșă din partea lui Tyson Fury, Ngannou se pregătește de un alt meci tare. Pe 8 martie, la Riad (Arabia Saudită), îl va întâlni pe fostul campion mondial la categoria grea Anthony Joshua. Ngannou este convins că acum nu mai are avantajul surprizei de partea lui, având în vedere că Joshua i-a descoperit stilul de luptă în confruntarea de anul trecut contra lui Fury.

“M-a văzut deja în ring, așa că știe puțin ce urmează. Spre deosebire de Tyson Fury, pe care l-a luat din senin și nu știa la ce să se aștepte, Joshua își poate face o idee. Cred că de această dată trebuie să ofer și mai mult pentru a duce treaba la bun sfârșit”, a completat Ngannou.

Tyson Fury, de acord să-i ofere revanșa

Tyson Fury nu s-a exprimat momentan pe subiectul revanșei, însă promotorul său, Frank Warren, s-a arătat încrezător că aceasta va avea loc.

“Cred că dacă ar fi o șansă bună să facem această luptă, o vom face. Nu știu dacă va fi următoarea luptă pentru Fury, ne ducem prea departe. Să trecem peste cea cu Usyk și vom vedea. Tyson mi-a zis că vrea să-i acorde revanșa și știu că Ngannou își dorește asta. Sunt convins că vom organiza revanșa în curând”, a afirmat Frank Warren, potrivit MMA Fighting.

Tyson Fury se pregătește de meciul cu Oleksandr Usyk

Până să ajungă la o posibilă revanșă cu Francis Ngannou, Tyson Fury își îndreaptă toată atenția către meciul cu Oleksandr Usyk, programat pe 17 februarie, la Riad, în Arabia Saudită. Acest meci va unifica centurile la categoria grea. Fury pune în joc centura WBC, în timp ce Usyk vine în gală cu centurile WBA, IBF și WBO.

Tyson Fury este luptătorul mai puternic, care a obținut până acum 34 de victorii și 1 remiză, fiind neînvins. Usyk este ceva mai scund, dar și el este neînvins, având 21 de victorii, dintre care 14 prin KO. Confruntarea dintre Tyson Fury și Oleksandr Usyk este cea mai spectaculoasă din 2024 în boxul profesionist, motiv pentru care constant apar știri pe subiect iar specialiștii fac diverse previziuni. Lupta este întoarsă pe toate părțile și pe blogurile de pronosticuri pariuri, în timp ce unele agenții online au publicat deja cotele, Fury fiind ușor favorit.

Duelul declarațiilor dintre Fury și Usyk

Înaintea partidei de pe 17 februarie, Tyson Fury a avut un discurs caracteristic și plin de amenințări la adresa sportivului din Ucraina, căruia i-a transmis că nu are nicio șansă.

“O să-l eliberez pe ucrainean de toate centurile, îl voi rupe. Este un omuleț, un iepure. Fugi, iepure, fugi. Știi ce urmează! Vei fi zdrobit în bucăți. I-ai învins pe toți ceilalți, dar nu l-ai învins încă pe Tyson Fury. Ești rătăcit, nu mai poți învinge, nu mă poți învinge niciodată. Dacă mă bați în visele tale, mai bine te trezești și îți ceri scuze”, a amenințat Fury.

În schimb, Oleksandr Usyk nu a dorit să intre în jocul declarațiilor și a afirmat că singurul răspuns pe care i-l va oferi lui Fury va fi în ring. “Voi vorbi în ring. Te oprești, Fury? Suficient ce ai spus până acum? Sunt un om mai scund, dar voi fi campion”, a răspuns Usyk.

Momentan nu sunt cunoscute detalii despre sumele pe care cei doi pugiliști le vor încasa, dar este de așteptat ca acestea să fie de ordinul zecilor de milioane de euro.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in International

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top