fbpx
Connect with us

Maia Sandu, de Ziua Independenței Ucrainei: „Suntem etern recunoscători pentru forţa cu care Ucraina protejează pacea şi securitatea în regiune”

maia sandu zelenski - News Moldova

International

Maia Sandu, de Ziua Independenței Ucrainei: „Suntem etern recunoscători pentru forţa cu care Ucraina protejează pacea şi securitatea în regiune”


Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis un mesaj de recunoştinţă cu ocazia Zilei Independenţei Ucrainei, apreciind eforturile intense ale Ucrainei de a menţine pacea şi securitatea în regiune, transformându-se într-un pilon al libertăţii pentru milioane de europeni. Ea şi-a exprimat dorinţa că liniştea va reveni rapid în locuinţele ucrainenilor.

„Astăzi Ucraina îşi sărbătoreşte cu demnitate Ziua Independenţei. Independenţa este atunci când cetăţenii îşi pot decide singuri viitorul, când au libertatea de a-şi construi propria ţară aşa cum o văd ei. Ucrainenii, prin curajul şi determinarea lor nemărginită, ne reamintesc acest adevăr în fiecare zi”, a spus Maia Sandu, conform news.ro

News Moldova îți recomandă și ...   Atac cu rachetă asupra fabricii SKF din Ucraina. Trei morți si câteva zeci de răniți

Cu mult respect, Maia Sandu a subliniat că Republica Moldova priveşte către Ucraina nu numai ca la un vecin, ci și ca la un simbol al perseverenței și al speranței.

„Suntem etern recunoscători pentru forţa cu care Ucraina protejează pacea şi securitatea în regiune, devenind astfel un bastion al libertăţii pentru milioane de europeni. În această zi, speranţa mea este ca pacea să revină cât mai curând în casele ucrainenilor, iar Ziua Independenţei Ucrainei să nu mai fie niciodată umbrită de război şi de suferinţă. Slava Ukraini!”, a conchis preledintele Republicii Moldova.

News Moldova îți recomandă și ...   Olga Stefanişîna, vicepremierul Ucrainei: „În octombrie, vom auzi că Ucraina nu a îndeplinit cele şapte criterii 100%!”


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in International

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top