fbpx
Connect with us

O influenceriţă le cere bărbaţilor extrasul de cont înainte de prima întâlnire: „Vreau să mă întâlnesc cu un tip bogat. Cred că am tot dreptul!”

influencerita - News Moldova

International

O influenceriţă le cere bărbaţilor extrasul de cont înainte de prima întâlnire: „Vreau să mă întâlnesc cu un tip bogat. Cred că am tot dreptul!”


O influenceriță a generat agitație pe internet după ce a admis căle solicită bărbaților un extras de cont bancar înainte de a ieși în primul lor întâlnire. Tânăra a explicat că caută să evite o relație cu cineva care nu are mijloacele necesare pentru a întreține relația.

Sofia Franklyn, fostul co-gazdă al podcastului “Call Her Daddy”, a dezvăluit cerința controversată pe care o are înainte de orice întâlnire, în cel mai recent episod al emisiunii sale “Sofia with an F”. Cunoscută și pe TikTok, la vârsta de 31 de ani, Sofia a dezvăluit că solicită potențialilor parteneri detalii despre situația lor financiară, deoarece dorește să aibă întâlniri doar cu bărbați care au resurse financiare solide.

News Moldova îți recomandă și ...   Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr: „Când militarii români sunt respectați, România este respectată!”

„Nu glumesc, le-am cerut ultimilor trei bărbaţi cu care m-am întâlnit să-mi trimită detaliile bancare”, a început ea. Când invitatul la podcast, Leo Skepi, a întrebat de ce le cere bărbaților extrasele de cont, Sofia a răspuns sincer: „Pentru că vreau să mă întâlnesc cu un tip bogat care are bani. Cred că, știi, am o slujbă. Am mare succes. Așa că cred că am tot dreptul de a spune: «Bună, suntem la același nivel sau îmi pierd timpul?»”.

Interviul deschis și onest al influenceriței a provocat agitație în mediul online, iar un videoclip încărcat pe TikTok a adunat aproape un milion de vizualizări și comentarii într-un timp foarte scurt. Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor au manifestat indignare față de cerința exprimată de tânără înainte de prima întâlnire, fiind de acord în mare măsură că sentimentele afective sunt mai valoroase decât aspectul financiar.

News Moldova îți recomandă și ...   Schengen: Autoritățile din Ungaria au eliberat sute de traficanți de persoane, pe motiv că încarcerarea lor costă prea mult! - MOLDOVA INVEST

„Când vorbești cu un cuplu de bătrâni căsătoriți, în niciun moment nu vorbesc despre bani”, a comentat o persoană. „Amintiri, copii, eventual nepoți, prieteni, excursii, povești amuzante.”

„[Eu] aș putea avea un miliard de dolari, dacă ea întreabă asta, plec și nu plătesc pentru întâlnire”, a spus altcineva.

„Banii nu înseamnă succes”, a scris un al treilea utilizator, în timp ce un alt TikToker a comentat: „Dragostea și conexiunea autentică pur și simplu nu mai există?”

News Moldova îți recomandă și ...   Eurostat a anunțat că România și Bulgaria au cel mai ridicat nivel al deficitului guvernamental! - MOLDOVA INVEST

Unii oameni au simțit că este important să fie la același nivel financiar cu partenerul lor, astfel încât unul să nu aibă mai multă greutate decât celălalt în relație, potrivit The Independent.

„Da, este o necesitate!!” a spus un utilizator.

„Eu și logodnicul meu ne potrivim în mod egal. Dar, dacă aș fi singură, aș avea nevoie de o persoană care să fie la nivelul meu”, a scris o altă persoană. „Sunt de acord cu ea în cea mai mare parte.”

„Absolut 300% de acord! Meriți să ai un bărbat la același nivel cu tine!”


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in International

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top