fbpx
Connect with us

Soldatul care și-a pierdut piciorul pe frontul ucrainean, dar nu s-a dat bătut!

Soldatul care și-a pierdut piciorul pe frontul ucrainean, dar nu s-a dat bătut! - News Moldova

International

Soldatul care și-a pierdut piciorul pe frontul ucrainean, dar nu s-a dat bătut!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


O femeie din Nijni Novgorod s-a căsătorit cu un luptător din teritoriul separatist Donbas, care a rămas fără un picior în confruntările cu forțele ucrainene. Taisia ​​Korovina și Alexandr Tikhonov și-au unit destinele într-o ceremonie ce a avut loc la primăria din Nijni Novgorod.

O nuntă neconvențională pentru marele erou!

Tikhonov a luptat în tabăra separatiștilor din DNR în timpul conflictului din estul Ucrainei. În urma bătăliei cu armata ucraineană, soldatului i-a fost amputat un picior. Acest necaz nu l-a făcut să se dea bătut! Mai mult, el s-a dedicat sportului și a devenit luptător profesionist!

Cei doi s-au întâlnit într-un centru de fitness din Nijni Novgorod, unde Korovina lucra ca instructor de fitness. Relația lor a început cu doi ani în urmă, iar necazul suferit de soldat nu a făcut-o să se depărteze de el, ba mai mult, a făcut-o să demonstreze că dragostea pentru el este una adevărată!

Nunta a fost gândit într-un mod neconvențional! Perechea a vrut să-și arate aprecierea față de comunitatea locală pentru sprijinul acordat lui Tikhonov în timpul refacerii după pierderea piciorului. În locul unei nunți obișnuite, cei doi au organizat un eveniment caritabil, iar banii adunați au fost oferiți unei fundații locale pentru persoanele cu dizabilități.

Cei doi tineri căsătoriți au afirmat că își doresc ca povestea lor de iubire să devină un exemplu pentru alții și să inspire oamenii să înfrunte dificultățile vieții.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in International

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top