fbpx
Connect with us

Tastatura Microsoft va avea un NOU BUTON, prima modificare de acest gen în trei decenii. Ce funcție va îndeplini acesta?

tastatura-microsoft-va-avea-un-nou-buton,-prima-modificare-de-acest-gen-in-trei-decenii.-ce-functie-va-indeplini-acesta?

International

Tastatura Microsoft va avea un NOU BUTON, prima modificare de acest gen în trei decenii. Ce funcție va îndeplini acesta?

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


hero image - Moldova Invest

Microsoft a dezvăluit că va integra un nou buton pe tastaturile Windows, reprezentând prima adăugare de acest fel din 1994 până în prezent. Acest buton va fi dedicat asistentului Copilot pentru serviciile de inteligență artificială și va fi amplasat în partea dreaptă a tastei „Space”. Compania afirmă că anul 2024 va fi marcat ca “anul PC-ului cu AI”, subliniind astfel importanța și impactul pe care inteligența artificială o va avea asupra experienței utilizatorilor de PC-uri

În curând vor fi prezentate primele tastaturi Windows echipate cu butonul AI Copilot la târgul CES Las Vegas.

Acest buton va fi cheia de acces către serviciile Windows Copilot care utilizează tehnologii AI pentru a asista utilizatorii în diverse sarcini pe computer, cum ar fi redactarea de e-mail-uri, sintetizarea textelor lungi, gestionarea calendarului sau editarea fotografiilor.

screenshot 2024 01 04 at 5 38 14pm - Moldova Invest

Cu milioane de utilizatori ai Copilot, Microsoft mizează pe faptul că acest serviciu va deveni unul frecvent utilizat, aspirând să devină un serviciu “mainstream” odată cu adăugarea butonului dedicat.

Cu expresia “anul PC-ului cu AI” pentru 2024, Microsoft subliniază integrarea treptată a tehnologiilor de inteligență artificială într-o gamă din ce în ce mai largă de produse ale companiei.

În septembrie, Microsoft a lansat Copilot-ul cu slog


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in International

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top