fbpx
Connect with us

Caz şocant în Germania: Un bărbat a aruncat de pe un pod un copil ucrainean de 10 ani!

caz socant germania - News Moldova

International

Caz şocant în Germania: Un bărbat a aruncat de pe un pod un copil ucrainean de 10 ani!


Un caz de-a dreptul șocant a avut loc în Germania, sâmbătă. Un bărbat în vârstă de 40 de ani a atacatdoi copii ucraineni în localitatea Einbeck, situată în landul Saxonia Inferioară.

Individul a agresat mai întâi o fetiță, trăgând-o de păr, iar apoi a luat un copil în vârstă de 10 ani și l-a aruncat peste balustrada unui pod, în canalul de apă. În urma impactului cu grinzile de fier ale podului băiatul a suferit răni la cap și la piciorul stâng.

După ce copilul se afla sub pod, acesta a aruncat în el cu o sticlă, rănindu-l și la umăr.După comiterea acestor fapte reprobabile, individul a părăsit locul incidentului în grabă, conform relatărilor cotidianului Bild, citat de La Libre Belgique. Potrivit purtătorului de cuvânt al procuraturii, este posibil ca suspectul să fie un “vorbitor de limbă rusă”, deoarece acesta le-ar fi adresat copiilor ucraineni următoarele cuvinte: “Ar fi trebuit să vorbiți în limba rusă”. El a mai afirmat că “Ucraina a declanșat războiul”. În prezent, poliția este în căutarea individului și a inițiat o anchetă pentru tentativă de omor.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in International

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top