fbpx
Connect with us

Un olandez a luat ostatici și amenință că aruncă în aer un bar

Un olandez a luat ostatici și amenință că aruncă în aer un bar - News Moldova

International

Un olandez a luat ostatici și amenință că aruncă în aer un bar

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


În orașul olandez Ede, sâmbătă dimineața, a avut loc o operațiune masivă a forțelor de poliție, în urma căreia mai multe persoane au fost luate ostateci și casele din zonă au fost evacuate, conform anunțului făcut de poliție, relatează Reuters.

Conform informațiilor furnizate de De Telegraaf, un individ armat cu explozibili a intrat într-un bar și a amenințat că va detona localul.

Potrivit poliției, trei ostatici au fost eliberați, însă situația rămâne în desfășurare. Un reporter de la NOS a observat prezența unui robot la fața locului, alături de echipe de geniști și polițiști echipați corespunzător.

Autoritățile nu au confirmat existența unui motiv terorist în spatele incidentului. Poliția a mobilizat mai multe unități speciale la locul incidentului, situat în centrul orașului. De asemenea, au fost evacuate 150 de locuințe din orașul situat la aproximativ 75 de kilometri distanță de Amsterdam, iar locuitorii au fost sfătuiți să evite zona.

Conform informațiilor furnizate de ziarul De Telegraaf, mai multe persoane erau ținute ostateci în barul Petticoat de către un individ înarmat și echipat cu explozibili. Patronul pub-ului a confirmat că angajații săi sunt printre ostatici și că incidentul nu a fost declanșat de vreun conflict între angajați și alte persoane.

Circulația trenurilor în zonă a fost oprită din cauza intervenției poliției, care a mobilizat echipe specializate și unități mobile. De asemenea, a fost trimis la fața locului un negociator pentru a gestiona situația.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in International

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top