fbpx
Connect with us

Viena, cea mai prietenoasă metropolă pentru expați, din punct de vedere al condițiilor de viață oferite

viena,-cea-mai-prietenoasa-metropola-pentru-expati,-din-punct-de-vedere-al-conditiilor-de-viata-oferite

International

Viena, cea mai prietenoasă metropolă pentru expați, din punct de vedere al condițiilor de viață oferite

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


targ de craciun viena scaled 1 scaled - Moldova Invest

Viena se menține în fruntea clasamentului orașelor cu cea mai înaltă calitate a vieții în acest an, fiind urmată strâns de Zurich, Elveția, pe locul doi, Auckland, Noua Zeelandă, pe locul trei, și Copenhaga, Danemarca, pe locul patru. Geneva completează topul cinci, subliniind și mai mult renumele Elveției pentru oferirea unei calități superioare a vieții

Potrivit datelor Mercer, țările cu o calitate ridicată a vieții oferă cetățenilor și expaților acces la servicii excelente în domeniul sănătății, educației, infrastructurii și serviciilor sociale, conform declarațiilor lui Narcis Popescu, director Consultanță HR la Mercer Marsh Benefits, România.

Situația globală actuală este influențată de agitația geopolitică, calamitățile naturale și volatilitatea economică, toate având impact semnificativ asupra orașelor și capacității acestora de a atrage și reține talentele. Din ce în ce mai mulți angajați își reevaluează prioritățile și evaluează calitatea vieții oferite lor și familiilor lor în locurile în care trăiesc și lucrează. Claritatea asupra acestor factori este crucială atât pentru angajatori, cât și pentru angajați, atunci când iau în considerare relocările internaționale.

În Europa, Viena din Austria ocupă prima poziție ca oraș cu cea mai înaltă calitate a vieții, remarcându-se prin istoria sa bogată, arhitectura impresionantă și scena culturală vibrantă. Zurich, Elveția, se clasează pe locul doi în general, datorită stabilității politice, curățeniei și infrastructurii excelente.

În America de Nord, Vancouver se evidențiază ocupând locul opt în clasament, oferind rezidenților o combinație unică de recreere în aer liber și viață cosmopolită, contribuind la un stil de viață de înaltă calitate. San Fra


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in International

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top