fbpx
Connect with us

Waze va facilita căutarea parcărilor subterane și navigarea prin sensurile giratorii: Descoperă când vei beneficia de aceste îmbunătățiri!

waze-va-facilita-cautarea-parcarilor-subterane-si-navigarea-prin-sensurile-giratorii:-descopera-cand-vei-beneficia-de-aceste-imbunatatiri!

International

Waze va facilita căutarea parcărilor subterane și navigarea prin sensurile giratorii: Descoperă când vei beneficia de aceste îmbunătățiri!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


waze - Moldova Invest

Waze pregătește lansarea în săptămânile și lunile următoare a unor caracteristici noi pentru navigare, menite să îți îmbunătățească experiența. Aceste adăugiri includ capacitatea de a găsi parcări subterane (cu informații despre tarife), avertizări pentru scăderea limitei de viteză și ghidare precisă în sensurile giratorii

Waze va introduce o funcție care te avertizează atunci când se apropie o schimbare în limita de viteză. Odată ce această caracteristică va fi lansată în cursul acestei luni, ecranul de navigare va afișa un semn de avertizare privind limita de viteză viitoare, oferindu-ți timp să te pregătești. De asemenea, o alertă în partea de jos a ecranului va număra distanța până la reducerea vitezei. Este important de menționat că aplicația nu va afișa când limita de viteză urmează să crească, probabil pentru a descuraja accelerarea și pentru a evita comportamentul nedorit.

Waze își propune să-ți facă viața mai ușoară furnizându-ți mai multe informații despre rutele tale frecvent utilizate, cum ar fi cele către acasă, locul de muncă sau cafenele preferate. Începând din această lună, atunci când inițiezi navigarea, aplicația va compara rutele tale obișnuite cu cele mai rapide, folosind actualizări live de trafic pentru a evalua estimările timpului de sosire (ETA) și pentru a te ajuta să decizi dacă traseul obișnuit este prea congestionat pentru a merita.

Navigarea prin rotonde va fi, de asemenea, mai ușoară. Pe măsură ce te apropii de o intersecție circulară, Waze te va ghida cu privire la intrarea potrivită, benzi și ieșire. Această funcție va fi disponibilă pe dispozitive Android încep


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in International

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top