fbpx
Connect with us

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova 2024 - News Moldova

Mesaje Publice

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI


Forumul Economic Regional Moldova 2024

ETAPA AUGUST – OCTOMBRIE 2023: Selecție parteneri

Centrul de Analiză și Planificare a Dezvoltării Regionale (C.A.P.D.R.) și Revista Economică “Moldova Invest” au plăcerea de a vă informa cu privire la oportunitatea cooptării dumneavoastră în calitate de Partener în procesul de planificare și pregătire a Forumului Economic Regional Moldova – ediția 2024.

Acest eveniment economic va avea o adresabilitate orientată către țările Europei de Sud-Est, având la baza platforma de cooperare România – Republica Moldova.

Suntem conștienți de importanța colaborării strategice și suntem încântați să dezvoltăm o asociere puternică pentru realizarea acestui eveniment de o importanță majoră pentru întreaga Regiune a Moldovei.

Ne propunem să reunim lideri din business, experți,  factori de decizie, reprezentanți diplomatici din regiune, pentru a discuta despre provocările și oportunitățile economice specifice Europei de Sud-Est, evidențiind avantajele și oportunitățile economice ale Regiunii Moldova (Nord Estul României și Republica Moldova). În realizarea evenimentului Centrul de Analiză și Planificare a Dezvoltării Regionale conlucrează cu ministerele de resort, ambasadele, agențiile de investiții și asociațiile profesionale de la București și Chișinău.

Dorim să vă invităm să deveniți partener în planificarea și pregătirea acestui Forum contribuind cu expertiza, resursele și rețeaua dumneavoastră de contacte, pentru a transforma acest eveniment în unul de impact în regiunea Moldovei dar și în regiunea extinsă a Europei de Sud-Est.

Conceptul general al Forumului Economic Regional Moldova (FERM) din 2024 se va concentra pe următoarele direcții care vor fi duse la îndeplinire prin intermediul Departamentelor C.A.P.D.R.:

  1. Tematică și agendă: Vom dezvolta o tematică captivantă și relevantă, axată pe provocările și oportunitățile economice specifice Europei de Sud-Est, cu un accent deosebit pus pe avantajele economice ale Regiunii Moldova. Subiectele majore vor include comerțul și investițiile regionale, inovarea și tehnologia, dezvoltarea durabilă, infrastructura, turismul, sănătatea, transporturile – lista rămânând deschisă. Pentru stabilirea și facilitarea raporturilor de comerț exterior pentru firmele din Regiunea Moldovei vom pregăti secțiunea de invitați speciali constituită din exponenți ai statelor non-euro, foste piețe tradiționale și țări partenere ale României și Republicii Moldova.
  2. Participanți și speakeri: Vor fi invitați să participe la Forum lideri din mediul privat, factori de decizie și experți din domeniul economic din România, Republica Moldova și țările Europei de Sud-Est.  Vom identifica personalități influente și reprezentative, care pot contribui la dialog și la crearea de oportunități de colaborare în regiune.
  3. Colaborare regională: Ne propunem să facilităm interacțiunea și colaborarea între participanți prin organizarea de sesiuni de networking, discuții interactive și evenimente speciale. Dorim să stimulăm schimbul de cunoștințe și experiențe, promovând colaborarea regională și inițiind parteneriate de afaceri în Europa de Sud-Est.
  4. Promovare și vizibilitate: Va fi dezvoltată o strategie puternică de promovare pentru a crește vizibilitatea și impactul Forumului Economic Regional Moldova 2024. Vom utiliza canale de comunicare adecvate, inclusiv mediul online, mass-media, rețelele de afaceri și partenerii noștri pentru a asigura o prezență puternică și pentru a atrage audiența potrivită.
  5. Suport logistic și organizare: Asigurarea facilităților și resursele necesare pentru desfășurarea forumului, inclusiv locația, echipamentele audiovizuale, servicii de traducere, sisteme de înregistrare și alte nevoi logistice. Prin conlucrare va fi stabilit un program bine structurat, care să ofere o experiență valoroasă participanților.
  6. Participare și implicare: Putem explora modalități de implicare activă a partenerilor în desfășurarea Forumului, cum ar fi organizarea de sesiuni paralele, sesiuni de networking sau facilitarea întâlnirilor bilaterale între participanți.
  7. Evaluare și urmărire: Vom realiza evaluări periodice ale evenimentului pentru a identifica punctele tari și de dezvoltare, și pentru a ne asigura că obiectivele stabilite sunt atinse. Vom monitoriza, de asemenea, rezultatele post-eveniment și impactul acestuia asupra comunității de afaceri și a economiei regionale.

Acestea sunt doar câteva aspecte pe care le putem aborda în cadrul parteneriatului nostru.

Suntem deschiși să discutăm în detaliu și să ajustăm colaborarea în funcție de obiectivele și resursele părților implicate

Înainte de a continua, vă rugăm să ne oferiți mai multe informații despre organizația dumneavoastră, experiența și competențele pe care le aduceți în acest parteneriat, precum și obiectivele și așteptările dumneavoastră în privința Forumului Economic Regional Moldova din 2024.

ion stefanovici capdr 1 1536x1023 2 - News MoldovaAr fi o bucurie și o onoare să continuăm discuțiile și să construim o colaborare de succes în vederea realizării unui eveniment de înaltă ținută și impact cu rezultate semnificative pentru activitatea economico-administrativă a întregii regiuni.

În eventualitatea în care această propunere corespunde intereselor organizației dumneavoastră avem rugămintea să ne transmiteți informațiile solicitate și să stabilim o întâlnire pentru a discuta mai detaliat propunerea dumneavoastră.

 

Procesul de selecție al Partenerilor se va încheia pe 30 septembrie a.c., însă am aprecia în mod deosebit răspunsul dumneavoastră furnizat în cel mai scurt timp posibil.

Vă rugăm să primiți expresia înaltei noastre considerații,
Ion ȘTEFANOVICI
Director editorial Moldova Invest / Președinte C.A.P.D.R.

 

Resurse informaționale online:


Absolvent al SNSPA Bucuresti, specializarea Comunicare Politica si Marketing Electoral; Absolvent al specializarii Relații Economice Internationale din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor a Universitatii Alexandru Ioan Cuza, Iasi; Absolvent al Academiei Naționale de Informații "Mihai Viteazul" Bucuresti, specializarea MICT

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Mesaje Publice

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top