Connect with us

LOCUINŢE pentru SINISTRAŢI în valoare de 187.000.000 RON! Acestea sunt localitățile

Moldova

LOCUINŢE pentru SINISTRAŢI în valoare de 187.000.000 RON! Acestea sunt localitățile

187.170.000 lei este suma maximă pe care este dispusă să o cheltuie Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale pentru a asigura cazarea familiilor sinistrate din Ucraina

Un anunţ de participare în acest sens a fost publicat recent pe SICAP, iar licitaţia pentru încheierea unui acord cadru de furnizare construcţii uşoare din elemente modulate pentru cazare familii sinistrate urmează să aibă loc pe 7 iunie.

Dacă va fi nevoie, astfel de unităţi de cazare vor ajunge şi în judeţul Neamţ, în comuna Podoleni – maxim 777 bucăţi, dar şi în judeţul Bacău, comuna Orbeni – maxim 835 de bucăţi.

Alte localităţi în care vor putea fi livrate unităţi de cazare sunt: Dridu, Ialomiţa – maxim 780 de bucăţi; Sibiu777 bucăţi; Popeşti-Leordeni, Ilfov – 1390 bucăţi; Caransebeş, Caraş – Severin – 900 bucăţi; Curtea de Argeş, Argeş – 780 bucăţi.

Aşadar, scopul procedurii de achiziţie îl constituie încheierea unui acord cadru de furnizare a cantității de maxim 6.239 bucăţi construcţii uşoare din elemente modulate pentru cazare familii sinistrate.

Valoarea estimată are un prag minim de 7.170.000 lei şi unul maxim de 187.170.000 lei, iar cât priveşte estimarea cantităților care ar putea fi solicitate pe durata întregului acord-cadru: cantități minime 239 bucăţi, cantități maxime 6.239 bucăţi.

Se mai precizează că va fi atribuit cel puțin un contract subsecvent anual, iar valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent care se anticipează că va fi atribuit pe durata acordului-cadru este de 67.170.000 lei.

Criteriul de atribuire anunţat este cel mai bun raport calitate-preţ şi se cere experienţă similară în sensul că operatorii economici care depun oferta trebuie să dovedească că au furnizat în ultimii 3 ani, în baza unui contract sau mai multe contracte, produse similare (prin produse similare se înțeleg construcții ușoare din elemente modulate cu diferite destinații, de exemplu birouri, spații de locuit, etc.) în valoare/valoare cumulata de cel puţin: 67.000.000 lei, fără TVA.


Absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea Al. I. Cuza Iaşi. Jurnalist News Moldova şi Monitorul de Neamţ şi Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top