fbpx
Connect with us

Investiții de peste 170 de MILIOANE de lei pentru întreţinerea drumurilor naţionale din Moldova

Moldova

Investiții de peste 170 de MILIOANE de lei pentru întreţinerea drumurilor naţionale din Moldova

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a iniţiat recent o procedură de licitaţie pentru încheierea unui acord cadru privind întreţinerea drumurilor naţionale din Moldova

Valoarea totală estimată este de 170.461.947, 87 lei, iar licitaţia se doreşte a fi finalizată pe 9 decembrie 2022.

Acordul cadru ce se doreşte a fi încheiat pe o perioadă de 48 de luni, patru ani, este împărţit pe şase loturi, vizând drumurile care sunt în administrarea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi.

News Moldova îți recomandă și ...   Se reia licitația pentru trenurile electrice inter-regionale cu ruta Braşov – Ploieşti – Buzău – Focşani – Bacău – Paşcani – Iaşi/Suceava

Asfel, Lotul 1 vizează căile de rulare din zona Bacău, valoare 24.101.287,87 lei, Lotul 2 pe cele din zona Bârlad, valoare 30.142.966 lei, iar Lotul 3 pe cele din zona Botoşani, valoare 20.517.130 lei.

Căile de rulare din zona Câmpulung Moldovenesc constituie obiectul Lotului 4, valoare 27.608.434 lei, cele din zona Piatra Neamţ a Lotului 5, valoare 34.969.830 lei, iar cele din zona Suceava a Lotului 6, valoare 33.122.300 lei.

Cei interesaţi să participe la procedura de achiziţie trebuie să facă dovada unei experienţe similare, respectiv că au executat şi dus la bun sfârşit activităţi şi lucrări similare în ultimii cinci ani, respectiv lucrări noi de infrastructură rutieră şi/sau lucrări de întreţinere şi/sau lucrări de reparaţii curente şi/sau lucrări de reparaţii capitale şi/sau lucrări de modernizare la drumuri publice cu îmbrăcăminţi asfaltice bituminoase.

News Moldova îți recomandă și ...   Linia feroviară Ungheni – Iași – Pașcani, proiect de 400 mil. euro, va fi finanțat cu fonduri UE

În plus, ofertanţii trebuie să demonstreze că au la dispoziţie/au acces (dotare proprie/ închiriere/ alte forme de punere la dispoziţie) pentru fiecare lot în parte, la utilajele şi echipamentele tehnice necesare efectuării lucrărilor, inclusiv că deţine o staţie de preparare mixturi asfaltice sau un precontract cu un astfel de producător.


Absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea Al. I. Cuza Iaşi. Jurnalist News Moldova şi Monitorul de Neamţ şi Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Moldova

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top