fbpx
Connect with us

A murit Dan Matei Agathon, fost ministru al Turismului!

a murit dan matei agathon fost ministru turism guvern nastase 847624 - News Moldova

National

A murit Dan Matei Agathon, fost ministru al Turismului!


Dan Matei Agathon, fostul ministru al Turismului, a încetat din viață la vârsta de 74 de ani, conform anunțului făcut de Alin Burcea, prim-vicepreședintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România.

“Astăzi s-a stins din viață fostul ministru Dan Matei Agathon, pe care îl consider Unicul Ministru din ultimii 33 de ani! Am avut onoarea să lucrez 2 ani cu el și pot să vă spun că a fost un om într-adevăr pasionat de această Mare Industrie a României! Odihnește-te în pace, Prietene!”, a scris, pe rețelele sociale, Alin Burcea, prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT).

Agathon a ocupat funcția de ministru al Turismului în două mandate, între 1992 și 1996, precum și între 2000 și 2003, în timpul guvernării Năstase.

Pe lângă activitatea politică, Dan Matei Agathon a fost fondatorul PDSR și a avut mai multe mandate ca parlamentar de Bacău în perioada 1992-1996, 1996-2000 și 2000-2004.


1 Comment

1 Comment

  1. Diana

    27 iulie 2023 at 9:27 PM

    A fost un om deosebit si in ultima parte a vietii a pastrat in suflet o persoana care l-a iubit enorm, o tinea ascunsa de presa, public…o bruneta care avea o inima de aur.
    Aproape 20 de ani… a fost langa el…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top