fbpx
Connect with us

ABSOLVENȚII de liceu sunt în CĂUTARE de JOBURI! AFLĂ ce SALARII oferă FIRMELE

absolventii-de-liceu-sunt-in-cautare-de-joburi!-afla-ce-salarii-ofera-firmele

National

ABSOLVENȚII de liceu sunt în CĂUTARE de JOBURI! AFLĂ ce SALARII oferă FIRMELE


beneficii antreprenori - News Moldova

Tot mai mulți tineri își caută un loc de muncă, odată cu încheierea examenului de Bacalaureat, astfel că numărul de aplicări pentru joburile „entry level” și „fără experiență” au crescut cu aproape 20% față de lunile trecute, conform platformei de recrutare online eJobs

În acest context, angajatorii au scos în piață un număr de joburi care se adresează celor la început de carierăpeste 25.000 de locuri de muncă pentru cei fără experiență sau cei din segmentul entry-level sunt disponibile acum pe platforma de recrutare online.

News Moldova îți recomandă și ...   Explozie puternică, urmată de INCENDIU, pe șantierul Autostrăzii Moldova. Patru muncitori și-au pierdut viața, alți cinci au fost răniți

Cele mai multe au fost postate de companiile care activează în retail, servicii, industria alimentară, turism, transport și call – center / BPO.

„Dacă a fost ceva bun în această perioadă de pandemie, a fost schimbarea felului în care tinerii se raportează la piața muncii. Au înțeles că ideal este să nu amâne prea mult momentul începerii carierei, să trateze cu mai multă responsabilitate rigorile pe care le presupune un job, să meargă la interviuri mai bine pregătiți și, în general, să fie mai serioși când vine vorba de viața lor profesională.

De aceea, nu ne surprinde să vedem că, imediat după terminarea exame


Citește articolul integral pe Moldova Invest

News Moldova îți recomandă și ...   Senatorul PNL de Neamț, Eugen Țapu-Nazare: „România rămâne un susținător al parcursului european al Georgiei”


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top