fbpx
Connect with us

Alina Gorghiu i-a cerut lui Marcel Ciolacu să „reanalizeze” comasarea alegerilor din 2024!

Alina Gorgiu Marcel Ciolacu - News Moldova

National

Alina Gorghiu i-a cerut lui Marcel Ciolacu să „reanalizeze” comasarea alegerilor din 2024!


Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, i-a propus preşedintelui PSD Marcel Ciolacu să reanalizeze posibilitatea comasării celor patru rânduri de alegeri care vor avea loc anul viitor. „Încă se mai poate discuta acest subiect şi fac această propunere pentru că cea mai bună soluţie pentru România este să ne axăm pe reforme şi mai puţin pe sfera electorală”.

„Cred că putem însă să ne uşurăm misiunea din 2024. Nu întâmplător am atras atenţia cu privire la comasarea alegerilor. Cred că putem repune pe tapet această dezbatere, pentru că ce se întâmplă în societatea românească arată că trebuie să ne concentrăm pe reforme, investiţii şi nu ne putem permite un blocaj la nivelul instituţiilor şi nu ne putem permite să încetinim ritmul reformelor şi să avem o economie paralizată efectiv blocat de atâtea alegeri. Gândiţi-vă că patrul rânduri de alegeri vor avea loc la anul, începând din aprilie”, a explicat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă susţinută vineri la Arad.

News Moldova îți recomandă și ...   Noul proiect de lege publicat de Ministerul Finanțelor prevede schimbarea pragurilor de impozitare a microîntreprinderilor

Gorghiu-a propus premierului şi liderului PSD Marcel Ciolacu, cât şi social-democraţilor să reanalizeze posibilitatea de comasare a alegerilor.

„Sunt discuţii şi preşedintele PSD Marcel Ciolacu va putea să reanalizeze, alături de PSD, soluţia de comasarea a alegerilor. Sunt optimistă că preşedintele PSD şi colegii săi încă mai pot analiza aceasta opţiune. Încă se mai poate discuta acest subiect şi fac această propunere pentru că cea mai bună soluţie pentru România este să ne axăm pe reforme şi mai puţin pe sfera electorală. Obiective precum măsurile de echilibrare a bugetului şi pentru aplicarea PNRR nu se pot atinge prin patru campanii electorale, ci printr-o guvernare stabila”, a mai precizat Gorghiu.

News Moldova îți recomandă și ...   Ministerul Finanțelor a anunțat că începând cu 1 ianuarie 2024, facturarea electronică va fi obligatorie

Senatoarea PNL a mai susținut că vede anul viitor ca fiind unul „extrem de complicat şi cu un blocaj pe care nimeni nu şi-l doreşte”.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top