fbpx
Connect with us

Antrenor surpriză la FCSB! Este foarte dur cu jucătorii!

Antrenor surpriză la FCSB! Este foarte dur cu jucătorii! - News Moldova

National

Antrenor surpriză la FCSB! Este foarte dur cu jucătorii!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Patronul clubului FCSB, Gigi Becali, are în plan un nume surpriză pentru FCSB, care i-ar pune la respect pe fotbaliști. Conform surselor, Becali a contactat unul dintre cei mai apreciați antrenori ai momentului, Leo Grozavu. Acesta înclină să refuze oferta, declarând că FCSB ar avea șanse să câștige titlul, doar dacă antrenorul ar fi lăsat să-și facă treaba.

Leo Grozavu, la FCSB?

Înainte de a semna cu Poli Iași, echipă implicată în lupta pentru promovare pe prima scenă a fotbalului românesc, Leo Grozavu s-a aflat pe lista latifundiarului din Pipera, care a și demarat discuțiile, în încercarea de a-l aduce la FCSB. Condițiile puse de tehnician au făcut, însă, ca mutarea să nu se realizeze.

De asemenea, tehnicianul Politehnicii Iași l-a sfătuit pe Becali să renunțe la obiceiul de a se implica în aspectele tehnico-tactice ale echipei și să instaleze un antrenor cu experiență. Doar așa ar putea, potrivit spuselor sale, să pună capăt dominației instaurate de CFR Cluj, care a cucerit nu mai puțin de cinci titluri la rând și se află în cursa pentru al șaselea.

„Au fost oferte și de la prima ligă multe dintre ele. Nu am dat curs vreuneia dintre ele pentru că, v-am spus, nu am fost mulțumit de ceea ce mi se oferea. Respectiv liniște, să pot lucra, un contract care să mă ferească de eventuale surprize de tipul celor care se întâmplă.

Cum să muncești dacă nu ești lăsat? Eu nu sunt antrenorul care să mă duc astăzi într-un loc și peste două săptămâni să fiu înlăturat din cauza unor motive care de multe ori nu au nimic în comun cu normalitatea. Și atunci prefer să spun nu de la început”, a declarat Leo Grozavu.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top