fbpx
Connect with us

Antrenor surpriză pentru FCSB! Cât va câștiga pe lună?

antrenor nou pentru fcsb - News Moldova

National

Antrenor surpriză pentru FCSB! Cât va câștiga pe lună?


FCSB are un nou antrenor, iar acesta este unul străin, deși Gigi Becali a declarat recent că nu vrea să aibă de a face cu străini! După o perioadă de speculații, Gigi Becali a anunțat că Elias Charalambous (42 de ani) a semnat cu echipa roș-albastră. Potrivit informațiilor Orange Sport, înțelegerea este valabilă până în anul 2024.

Potrivit Gazetei Sporturilor, Elias Charalambous va primi un salariu de 5.000 de euro lunar, fapt care l-a făcut deja să devină cel mai bine plătit antrenor de la FCSB din ultima perioadă. Anton Petrea, fostul antrenor al echipei, câștiga numai 2.500 de euro pe lună, în timp ce ultimul „principal” cu licență PRO de la FCSB avea un salariu de 3.000 de euro.

Elias Charalambous a fost liber de contract din mai 2022, când s-a despărțit de Doxa Katokopias, grupare din prima ligă cipriotă. Antrenorul a mai condus alte două echipe din Cipru din postura de antrenor principal: Ethnikos (decembrie 2020 – noiembrie 2021) și Doxa Katokopias (decembrie 2021 – mai 2022). Pe vremea când era jucător, Charalambous a evoluat pentru FC Vaslui și a jucat în total 18 meciuri și a marcat un gol.

De-a lungul carierei, antrenorul a condus un număr de 74 de meciuri, cu 27 de victorii, 19 egaluri și 28 de eșecuri, obținând un golaveraj de 86-89 și o medie de 1,35 puncte câștigate pe meci. Toți fanii FCSB sunt nerăbdători să vadă performanțele pe care le va aduce noua achiziție pe banca tehnică și dacă va reuși să îndeplinească așteptările Gigi Becali.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top