fbpx
Connect with us

Un bărbat rănit în exploziile de la staţia GPL din Crevedia a murit la Spitalul Floreasca! Alți patru răniți se află în stare critică!

img 5 - News Moldova

National

Un bărbat rănit în exploziile de la staţia GPL din Crevedia a murit la Spitalul Floreasca! Alți patru răniți se află în stare critică!


Un bărbat în vârstă de 63 de ani, afectat de exploziile survenite la stația GPL din Crevedia, și-a pierdut viața la Spitalul Floreasca. Este a treia persoană care își găsește sfârșitul în urma evenimentului tragic de sâmbătă. El prezenta arsuri pe mai mult de 90% din suprafața corpului.

Ministerul Sănătății a confirmat informația: „În cursul nopții, a decedat la Spitalul Floreasca unul din cei doi pacienți cu arsuri de peste 90% din suprafața corporală. În ciuda eforturilor personalului medical, s-a ajuns la această situație tragică având în vedere șansele extrem de reduse de supraviețuire ale pacienților aflați în această situație. Adresăm compasiunea noastră familiei.”

News Moldova îți recomandă și ...   Parlamentarii reiau dezbaterile asupra legii împotriva dublului standard de calitate în produse și servicii pentru consumatori - MOLDOVA INVEST

Miercuri, conform celor mai recente informații oficiale, autoritățile au comunicat că patru dintre persoanele rănite în explozia dublă survenită sâmbătă seara la o stație GPL din Crevedia rămân într-o stare critică. Acestea includ trei pacienți internați în spitale din România și unul transferat în Italia, la Milano.

Dintre cei trei pacienți critici care au fost intubați și conectați la ventilație mecanică, doi erau spitalizați la Spitalul Floreasca în ziua precedentă, în timp ce unul se afla la „Bagdasar Arseni”.

News Moldova îți recomandă și ...   Senatorul Eugen Țapu-Nazare: „Partidul Național Liberal a votat noua Lege a Pensiilor pentru că veniturile seniorilor trebuie să crească”

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat miercuri că starea pacienților critici internați la Spitalul Clinic de Urgență București și Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar Arseni” București este stabilă.

Alți 22 de răniți sunt în stare medie sau ușoară și sunt internați în spitale din țară, în timp ce numărul pacienților externați după ce fuseseră răniți în incendiu a crescut astăzi la 19, potrivit bilanțului de miercuri.

News Moldova îți recomandă și ...   Ministerul Sănătății a declarat epidemie de RUJEOLĂ la nivel național


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top