fbpx
Connect with us

Bianca Drăguşanu: „Nu sunt o curvă, m-am iubit doar cu trei bărbaţi. Cu Cristea nu m-am culcat la Paris!”

Bianca Drăguşanu: „Nu sunt o curvă, m-am iubit doar cu trei bărbaţi. Cu Cristea nu m-am culcat la Paris!” - News Moldova

National

Bianca Drăguşanu: „Nu sunt o curvă, m-am iubit doar cu trei bărbaţi. Cu Cristea nu m-am culcat la Paris!”

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Reporter: Se zvoneşte că ai vrut să-ţi pui capăt zilelor… Bianca Drăguşanu: Este o mare prostie! Cum să mă sinucid? Nici prin cap nu mi-a trecut. Atâţi oameni apropiaţi, prieteni, familia, au nevoie de mine şi depind de mine… În plus, am atâtea planuri pe care vreau să le împlinesc, am afaceri de făcut, am până la urmă o viaţă de trăit… De acord, am încheiat un capitol al vieţii, dar asta nu înseamnă sfârşitul. Când se spunea că am încercat să mă sinucid, eu eram la shopping de cinci ore…

Pe Cristea îl mai iubeşti? Aş prefera să nu răspund la întrebare. Şi aşa oamenii mă judecă prea mult. Ştii ce nu înţeleg eu? Toată lumea spune despre mine că sunt o curvă. Nu sunt o curvă, am iubit în viaţa mea doar trei bărbaţi, asta nu înseamnă că sunt curvă. Sunt femei care s-au culcat cu mult mai mulţi bărbaţi şi nu le mai arată nimeni cu degetul.

Totuşi, de ce te ascunzi?

Nu doresc nimănui să treacă prin ce trec eu. Nu pot să ies din casă fără paparazzi pe urmele mele. Fug de ei din instinct. Am reacţii pe care nu le mai pot controla. Nu doresc nimănui să trăiască aşa. M-a oprit la mall o fetiţă de câţiva ani, care a vrut să facă o poză cu mine, şi mi-a spus că ea ştie cine sunt şi că vrea să fie ca mine. I-am spus să nici nu-i treacă prin cap. Am rugat-o pe mama ei să aibă grijă de ea, să nu o încurajeze. Nu am o viaţă uşoară… Nu înţeleg nici eu de ce îmi fac singură rău.

Ce vei face în continuare?

M-am implicat în mai multe proiecte. Acum două zile am semnat un contract cu un club, în interiorul căruia o să-mi deschid un butic cu haine. Mai am si un contract de imagine. Vreau să-mi pun afacerile la punct şi apoi să plec din ţară. O să o iau pe urmele Monicăi Gabor şi îmi voi cumpăra bilet de avion doar dus.

Poate în Dubai?

Exclus în Dubai. Acolo sunt mulţi români şi risc să fiu recunoscută. O să plec, probabil, în SUA, de unde îmi voi coordona afacerile.

Părinţii tăi îţi sunt aproape?

Tata e bine, e alături de mine. În schimb, mama e foarte bolnavă, mi-a spus sora mea. Trebuie să am grijă de ea, să o menajez. I s-a agravat boala şi din cauza supărărilor. Nu îi face bine tot ceea ce aude şi citeşte în presă despre mine. «Nu m-am culcat cu Adrian Cristea la Paris» Bianca a acceptat invitaţia lui Cristea la Paris, însă nu bănuia că întâlnirea lor, la ceas de taină, îi va aduce divorţul de Victor: “Am vrut pur şi simplu să stau cu un prieten, să vorbesc, să fac o schimbare. Nu m-am culcat cu Adrian. Doar am mers cu el la Paris, fără să mă gândesc la consecinţe. Mi se întamplă să fac astfel de lucruri impulsiv, fără să stau prea mult pe gânduri. Acum îmi pare rău. Dacă ştiam că voi ajunge la divorţ, nu mai plecam. E prea târziu acum ca să mai regret”.

De ăştia doi ai uitat?

Bianca Drăguşanu: „Nu sunt o curvă, m-am iubit doar cu trei bărbaţi. Cu Cristea nu m-am culcat la Paris!” - News Moldova

Bianca susţine că s-a culcat şi că a iubit doar trei bărbaţi, şi cel mai probabil s-a referit la designerul Cătălin Botezatu, la fotbalistul Adrian Cristea şi la prezentatorul TV Victor Slav. Însă, nu prea îi iese socoteala, căci tot ea a mai vorbit, de-a lungul timpului, şi despre alte două relaţii serioase, de pe vremea când numele ei nu era cunoscut la Bucureşti. Dar probabil că a vrut să îşi şteargă din memorie numele bărbaţilor cu care a avut poveşti furtunoase de dragoste. Pe Coco Păun, un alt fost iubit de –al ei, vedeta l-a acuzat că ar fi agresat-o fizic, lovind-o peste picioare atât de rău, încât şi acum continuă să aibă probleme de sănătate: “A fost crunt, m-a lovit peste picioare timp de 30 de minute încontinuu. Ţin minte că aveam nişte pantaloni de trening şi se umflaseră picioarele enorm, aveam pe picioare nişte baloane de sânge ca nişte pâini”.

Iar în urmă cu 15 ani, ea s-a iubit nebuneşte şi cu Mihai Mătuşoiu, idilă care a fost difuzată şi la emisiunea “Din dragoste” (Antena 1). Numai că acesta n-a rămas cu amintiri prea plăcute: «Când era cu mine, Bianca era foarte vulcanică. Ea declara că se bătea cu fetele prin oraş pentru mine, iar apoi spunea că eu inventez. Ea s-a legat de familia mea la un moment dat. Dacă Bianca reuşeşte să păcălească pe toată lumea, toată stima pentru ea. Nu m-am mai căsătorit cu ea pentru că eu doream o mamă pentru copiii mei, nu Miss Univers», a spus Mihai.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top