fbpx
Connect with us

Cătălin Drulă, USR, îi solicită premierului Marcel Ciolacu să desfiinţeze Ministerul Familiei, după demisia Gabrielei Firea!

Cătălin Drulă, USR, îi solicită premierului Marcel Ciolacu să desfiinţeze Ministerul Familiei, după demisia Gabrielei Firea! - News Moldova

National

Cătălin Drulă, USR, îi solicită premierului Marcel Ciolacu să desfiinţeze Ministerul Familiei, după demisia Gabrielei Firea!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Preşedintele USR, deputatul Cătălin Drulă, îi solicită premierului Marcel Ciolacu să desfiinţeze Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, după demisia Gabrielei Firea.

„Acum, că a plecat Gabriela Firea, este momentul ca premierul Marcel Ciolacu să desfiinţeze şi ministerul inutil creat special pentru ea. Ministerul Familiei a fost o construcţie artificială, care doar a consumat bani pentru PR, chirii şi un extra-aparat inutil. Oprirea risipei bugetare şi reducerea deficitului bugetar pot începe cu comasarea la loc cu Ministerul Muncii”, a scris Drulă, vineri, pe Facebook.

Drulă a mai afirmat că Gabriela Firea „ar trebui înlăturată şi de la şefia PSD Bucureşti”.

„Mai departe, însă, România are nevoie de o schimbare majoră în care astfel de orori să nu mai aibă loc vreodată. Şi această schimbare nu poate să vină de la Marcel Ciolacu şi PSD sau de la PNL. Ei au construit acest sistem corupt şi ticălos vreme de 30 de ani. Schimbarea reală va veni anul viitor la alegeri”, a mai scris Cătălin Drulă.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, vineri, prim-ministrul Marcel Ciolacu a trimis o propunere către Administrația Prezidențială pentru numirea ministrului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan-Gruia Ivan, în calitate de ministru interimar al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse. Această decizie vine ca urmare a demisiei Gabrielei Firea din funcția menționată.

Tot în ziua de vineri, premierul a avut o discuție cu Gabriela Firea cu privire la situația din azilele care sunt supuse unor controale. Gabriela Firea și-a depus mandatul de ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top