fbpx
Connect with us

Câteva IDEI de CADOURI pentru CRĂCIUN

National

Câteva IDEI de CADOURI pentru CRĂCIUN


Perioada sărbătorilor de iarnă este perioada cu cea mai mare încărcătură emoțională, plină de iubire, veselie și momente frumoase alături de cei dragi. De aceea, trebuie să găsim câte un cadou special pentru fiecare membru al familiei sau pentru prieteni. 

Cu puțină organizare și  câteva recomanări, puteți  alege cadouri speciale pentru a  aduce bucurie și zâmbete pe chipul celor dragi.

Iată câteva sugestii de cadouri pentru Crăciun:

  1. Produse de make-up

Produsele de machiaj sau accesoriile de calitate sunt extrem de potrivite pentru  persoanele pasionate de machiaj. O bună alegere este  un calendar de advent, care oferă surprize în fiecare zi până de Crăciun. Pe lângă calitatea produselor și ambalajele interesante, calendarele de advent sunt ocazia perfectă de a face câte un cadou pe zi, oferind, de fapt, unul singur.

News Moldova îți recomandă și ...   Meteo, 11 mai 2023! Vești bune de la ANM!

  1. Un vin cu personalitate 

Tradiționala sticlă de vin oferită în dar poate părea deja un clișeu, însă creativitatea producătorilor de vinuri și a designerilor de etichete au făcut posibilă apariția pe piață a unor sticle de vin spectaculoase, cu soiuri parfumate, potrivite pentru masa de Crăciun.

  1. Lumânări parfumate 

Creativitatea celor care se ocupă cu designul acestui tip de lumânări a luat avânt în ultimii ani, așa că acestea au devenit mai mult decât o modalitate de a parfuma plăcut casa, fiind adevărate obiecte de decor. Puteți alege lumânări parfumate cu arome de Crăciun, scorțișoară, portocală sau turtă-dulce, ori combinații plăcute de arome, care dau o notă festivă oricărei locuințe și vor bucura simțurile persoanei căreia i le dăruiești.

News Moldova îți recomandă și ...   Vreme atipică în perioada 20-27 martie. Temperaturile vor crește până la 20 de grade.

  1. Cărți cu povești de Crăciun

Adulții și copiii, cred în magie și în poveștile frumoase, așa că o carte frumos ilustrată cu povești de Crăciun poate fi cadoul perfect, indiferent de vârstă.

  1. O experiență frumoasă

O zi la spa, un tratament de înfrumusețare, un abonament la un sport, un curs de dans, de pictură sau yoga, bilete la teatru sau la un concert al trupei preferate – sunt doar câteva idei de experiențe cu care vei surprinde pe cineva drag de Crăciun. Poți face acest tip de cadou unei persoane pe care o cunoști bine și căreia îi știi pasiunile.

News Moldova îți recomandă și ...   PNL neagă informațiile aruncate public de UDMR: „Nu li s-a cerut să cedeze vreun portofoliu!”

Sursa: Avantaje

 

 

 

 

 

 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National

Revista economică Moldova Invest, nr.3

- citeste versiunea e-paper -


Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Forumul economic regional

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top